19 nov. 2018

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

I a vostè quant li costa ser soci de Tercera?

Publicat per: redaccio 14 d'agost de 2018


PARTICIPA A L'APOSTA DE BENITOSPORTS D'AGOST

De 50 euros a 120. Aquest és el marge en el qual es mouen els 21 equips de Tercera aquesta temporada. Clar que no tots els socis poden votar ni moltes dones paguen igual que els homes. El dissabte 18 comença

El carnet més car de 3a és el del Vilafranca

Els clubs catalans de Tercera Divisió s'esforcen força cada temporada perquè augmenti el número de socis. El marge des del carnet més barat al més car ofereix multitud de possibilitats sigui per les posicions o pel dubtós 'costum' que algunes entitats han adoptat en admetre nous carnets sense dret a vot. En qualsevol cas, entre 50 euros a 120 caminen els 21 clubs.

Enhorabona i felicitats

La UE Sants torna a Tercera i marca 50 euros (a 2'38 partit) el preu per veure els 21 partits en L'Energia; els blancs-i-verds que "solament dóna dret a partits de Lliga" encara que en la Copa Catalunya no han tingut tampoc que pagar. És el carnet més barat de la categoria.

Cal felicitar no només al Sants sinó també a Martinenc, Terrassa, Sant Cristóbal, Vilafranca, Horta, Europa, Sant Andreu i Santfeliuenc, entre 21, per aconseguir un acord majoritari pel qual el soci visitant només haurà d'abonar 5 euros.

PREUS CARNETS SOCIS 2018-2019/ FONT: CLUBS TERCERA

Dret a vot o no

En segona escala apareixen Sant Cristobal, Sant Andreu, Terrassa i Europa per 70 euros; els parroquials indicaven al seu web que així "podrien saber tot el que envolta al club" i fins i tot els facilita "el dret a assistir a les Assemblees". No queda clar si els jubilats/aturats paguen la mateixa quota

D'altra banda, els quadribarrats establien el pagament de 5 euros als menors de 14 anys i els egarencs oferien un dinar de regal a La Brasería als 500 primers que s'apuntessin. Els del Nou Sardenya obren la possibilitat de l'abonat (50 euros), sense dret a vot, per 70 al soci sènior.

Idèntica norma aplicarà l'Hospi que presideix Santi Ballesté amb 50, si només va a veure futbol, o 110, si desitja formar part de la vida del club. El Martinenc es queda en 75 mentre que Santfeliuenc i FE Grama arriben als 80. Un recentment descendit com el Llagostera situa entre 90 i 170 euros el fix de sortida.

Jubilats i dones

50 euros és la quantitat que guanya per majoria a l'apartat de Jubilats (45 a Les Grases) amb una clara excepció, la del Vilafranca que arriba als 90, clar que els regalen una bufanda, val més això que res. Els mariners de Castelldefels ho veuen així igual que un Horta que deixa a les senyores el pagament de 55 euros pel mateix que els homes han d'abonar 95. Aquesta curiositat es repeteix a Figueres on els de Vilatenim han col·locat a 110 la més cara per 75 a dones i Jubilats. Per cert, a L’Hospitalet i a El Prat, Jubilats i socis en general paguen igual (100)

A Vilatenim paguen menys les dones

'Centenaris'

Nou entitats es queden o passen dels cent euros per ser abonat tot el curs. Ascó, Prat, Santboià, Pobla Mafumet i Cerdanyola arrodoneixen, Figueres i L'Hospitalet marquen 110 i Vilafranca ocupa la primera plaça amb 120.

Una consideració: el Reus B Cambrils informa que l'abonament en Gols costa 180 euros per veure el primer equip en La Lliga 1/2/3 i això facilita l'entrada per seguir al filial.

PARTICIPA A L'APOSTA DE BENITOSPORTS D'AGOST

 

 

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com