logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Horta, Sants i Andorra: objectiu Tercera

Publicat per: redaccio 31 de maig de 2017


El proper diumenge, 4 de juny (12.00h), servirà per tancar l’última jornada de #1cat (Grup 1) i conèixer les dues places que encara falten per decidir-se: el campionat i la promoció d’ascens a #3div. Horta, Sants i Andorra es jugaran l’última carta en un matí que pot ser d’autèntic infart

DAVID PALLAROLS/ @davidpallarols 
Sants i Andorra es jugaran l’última carta/ FOTO: DAVID PALLAROLS

Sants i Andorra es jugaran l’última carta/ FOTO: DAVID PALLAROLS

L’actual líder, l’Horta, rebrà diumenge el Lloret al Feliu i Codina. Als barcelonins només els hi falta fer un últim pas per acabar amb el títol de lliga sota el braç i aconseguir, simultàniament, un bitllet que els porti directes cap a la Tercera Divisió. (VEURE CLASSIFICACIÓ)

Una victòria a casa esborraria qualsevol fantasma de la temporada passada: l’Horta va perdre la plaça de promoció -en benefici de La Jonquera- en l’última jornada contra el Mataró després d’empatar (2-2). Els de Xavi Molist aquesta vegada tenen la plaça de promoció assegurada però una victòria acabaria amb qualsevol possible futur entrebanc de cara a l’ascens definitiu.

Qui espera que els tres punts no es quedin al Feliu i Codina és el Sants i l’Andorra. Ambdós equips s’enfronten en el que possiblement serà el partit més important de la temporada per als seus interessos. A més, ho faran una setmana més tard després d’aplaçar-se el matx en motiu de la sobtada mort d’Emili Vicente, tècnic del conjunt andorrà, qui ens deixava el passat dijous. L’Horta-Lloret també va ser aplaçat en motiu de l’horari unificat que obligava ambdós partits a jugar-se simultàniament.

Sants-Andorra: moltes combinacions. INFO: David Pallarols

Sants-Andorra: moltes combinacions. INFO: David Pallarols

El Sants rebrà diumenge la visita de l’Andorra a l’Energia amb l’objectiu de puntuar per assegurar-se la plaça de promoció i de guanyar per si arriben bones notícies des d’Horta. Els de Tito Lossio tindran al davant un Andorra que només li val la victòria per poder jugar la promoció, i si els resultats acompanyen, per optar a l’ascens directe. Els tricolors voldran retre homenatge a Vicente amb una victòria ocupant així una de les dues primeres places perquè no s’esvaeixi el somni de la Tercera Divisió.

Fins a 9 possibles combinacions es poden donar aquest cap de setmana per decidir les places d’ascens. L’Horta només pot perdre la primera plaça en cas que no guanyés el seu partit i que Sants o Andorra s’emportessin els tres punts. A l’Andorra només li val la victòria en qualsevol de les situacions i, en cas de possible empat a 62 punts, Horta i Sants ocuparien les dues primeres places respectivament. Des de l’altre grup, el Reus B observa i ja espera rival per a la promoció.

D’altra banda, cal recordar que des de l’Energia encara s’està pendent de la impugnació del partit contra l’Horta que va acabar donant els tres punts als de Xavi Molist. Els verd-i-blancs esgotaran totes les vies possibles i recorreran al Tribunal Català de l'Esport. El Sants s’aferra al precedent favorable d'un Muntanyesa-Masnou de l’any 2010.

En cas que els de Tito Lossio recuperessin els 3 punts, el panorama podria variar considerablement. De moment però, només seria un context hipotètic i ara toca centrar-se, per part dels tres equips, en aquest cap de setmana decisiu. Les últimes cartes per aconseguir l’objectiu, en joc. La Tercera Divisió espera nous inquilins.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies