logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Horta-Sant Andreu, diumenge (12 hores) i punt

Publicat per: redaccio 24 d'abril de 2019


Ni dissabte a la tarda ni diumenge a la tarda. Horta i Sant Andreu es veuran aquest diumenge a la mateixa hora de sempre (12h.); als dos equips els va malament moure aquest horari i, encara que mantenen les formes, tampoc dissimulen

Horta-Sant Andreu

Horta-Sant Andreu, diumenge a les 12h., com sempre/FOTO:_ JGF

El partidàs Horta-Sant Andreu no es mourà de l'horari fixat des d'un principi, és a dir, a les 12 hores en el fortí del Feliu i Codina. I serà així, ja que cap dels dos protagonistes ha volgut cedir en les seves pretensions per fer-ho en dissabte, en el cas dels visitants, o el mateix diumenge (18.30 h.) en el dels locals.

Jugar la final de la Copa Catalunya no és una raó vàlida per a un Horta que es juga, com els quadribarrats, molt en la propera jornada de Lliga. Tot el contrari que el Vilafranca, l'altre finalista, que avança al dissabte el seu xoc enfront del Martinenc.

Camino ho lamenta

El president de la UE Sant Andreu, Manuel Camino, manté "el meu desig de respectar el dret de la AE Horta a marcar aquest horari, però el que ja no arribem a acceptar és que marquessin el del diumenge a la tarda. Per aquí no vam voler passar", comenta. Per al màxim dirigent quadribarrat "és una llàstima que no hagin acceptat perquè fa més de dos mesos que els hi demanem i vam obtenir una resposta diumenge passat 21. Això és desprestigiar a la Copa Catalunya".

Camino destaca "la meva gran amistat amb Paco Carmona però estic molt dolgut amb l'Horta. Tot això molesta a les aficions encara que demano que regni l'harmonia, que hi hagi empatia entre nosaltres i que, sense poder competir en les mateixes condicions que el Vilafranca, sàpiguen que anirem per totes"

I Carmona també

Francisco Carmona, president hortenc també admet la seva incomoditat davant la situació creada perquè "mantinc bona amistat amb Manolo i en cap moment desitgem res dolent per a qualsevol entitat. No tenim ni volem mala relació amb ningú i demano que entenguin que tres o quatre jugadors nostres treballen dissabte a la tarda i no han tingut temps per a canviar els seus horaris". A més, "els tècnics també tenen alguna cosa a dir i és evident que el diumenge ens juguem tres punts molt importants i és normal desitjar comptar amb tots els seus efectius".

Pendents d'aquest bon ambient que tothom desitja que regni en el Feliu, Carmona recorda que "encara que no era nostra idea inicial lluitar per la promoció, la veritat és que ara estem aquí i intentarem seguir la nostra línia. Si no ho aconseguim, no passarà res, tant de bo que un altre equip català ho intenti i pugui pujar a Segona B".

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies