logo
FCF BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

‘Guerra Civil’ al Lleida Esportiu

Publicat per: Jordi Mestres Rius 27 d'abril de 2016


Comunicat de plantilla i cos tècnic, farts d’una situació d’impagaments que s’allarga cinc mesos. Resposta del president i comunicat de les penyes, que estan amb l’equip. El proper dissabte hi haurà mobilització de l’afició a l’entrenament previ al partit contra l’Olímpic

JORDI MESTRES @jordimestres7
Tota la plantilla i el cos tècnic del Lleida Esportiu ha mostrat la seva opinió // FOTO: Dani Badia

Tota la plantilla i el cos tècnic del Lleida Esportiu ha mostrat la seva opinió // FOTO: Dani Badia

“Volem aclarar algunes qüestions que han anat sortint durant aquests mesos sense contrastar amb nosaltres, pràcticament”. Així començava el comunicat dels futbolistes del Lleida Esportiu. Ningú com ells per a explicar la situació que viu el club. Era la única part que no s’havia pronunciat i després de tres rodes de premsa per part del president han trencat el seu silenci. El conflicte entre jugadors i directiva és evident. El capità, Raúl Fuster, va revelar en un comunicat de 7 punts que hi ha jugadors que només han cobrat una mensualitat, mentre que a la majoria se’ls hi deuen cinc. De fet, hi ha molts contractes pendents de firma, amb tot el que això suposa. Amb tot, la relació futbolistes-directiva és a dia d’avui nul·la i només l’AFE sembla capacitada per a arreglar la situació.

“La directiva utilitza d’excusa per a guanyar temps i no pagar a curt termini a la plantilla la reunió amb l’AFE del passat 14 d’abril per iniciativa d’aquesta”, explicava Raúl Fuster. Tots els presents no volen permetre que “el club l’utilitzi pel seu profit, mantenint la precària situació dels futbolistes”. No volen, doncs, que se’ls prengui el pèl i neguen el “xantatge inadmissible” la demanda d’Albert Esteve de signar uns documents.

El comunicat íntegre dels futbolistes del Lleida Esportiu // FOTO: @AlbertEscuer

El comunicat íntegre dels futbolistes del Lleida Esportiu // FOTO: @AlbertEscuer

Els futbolistes només signaran les nòmines. Les penúries, però, no afecten a una ferma voluntat: “Tota la plantilla vol expressar el seu compromís esportiu amb els objectius del Lleida Esportiu, la ferma il·lusió de jugar el play-off d’ascens i l’agraïment a totes les mostres de suport rebudes”. Era l’última afirmació, que no l’última compareixença d’un dia de bojos al Camp d’Esports.

ESTEVE: “BUSCAREM ALTERNATIVES AMB AFE”

I és que acte seguit qui es presentava en roda de premsa era el president. Albert Esteve afirmava comprendre als futbolistes, però no revelar cap novetat pel que fa als pagaments. “Nosaltres estem treballant i volem agrair públicament el gran esforç dels jugadors i la seva professionalitat”, explicava el dirigent. “Si no volen firmar el document haurem de buscar alternatives amb AFE, i en això estem”.

Cal recordar que la directiva del Lleida havia de presentar una proposta de pagament abans del dia 1 de maig. Així ho va acordar amb AFE i, de moment, no hi ha hagut novetats. Si no ho fa durant aquesta setmana, el problema pot empitjorar. I és que el proper mes els futbolistes tindran la possibilitat de denunciar els impagaments i això suposaria el descens a Tercera Divisió del club...

El comunicat de les penyes del Lleida Esportiu // FOTO: @RudesLleida

El comunicat de les penyes del Lleida Esportiu // FOTO: @RudesLleida

L’AFICIÓ ESTÀ AMB ELS FUTBOLISTES

Mentrestant, l’afició segueix estupefacta, incrèdula davant d’una situació que no entén. El que sí té clar la parròquia del Lleida Esportiu és a qui creure. I, en aquest cas, és als futbolistes i al cos tècnic. Les penyes del club han emès un comunicat conjunt donant suport als seus. A més, el proper dissabte s’ha convocat una concentració d’aficionats durant l’entrenament previ al partit contra l’Olímpic. Els futbolistes i el cos tècnic del club blau no estan sols en aquest tràngol.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies