logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Generós gest del Nàstic per a les Terres de l’Ebre

Publicat per: redaccio 11 de febrer de 2020


El Gimnàstic es sensibilitza amb la província tarragonina després dels greus danys causats per la borrasca Glòria en el passat mes de gener i ofereix el Nou Estadi per recaptar fons a les Terres de l’Ebre

PREMSA NÀSTIC
El Nou Estadi serà fonamental per assolir la permanència // FOTO: @NASTICTARRAGONA

El Nou Estadi és un escenari de luxe/ FOTO: @NASTICTARRAGONA

El treball que s’ha de realitzar per recuperar part del territori és una tasca necessària que cal el suport de tots els estaments i entitats del territori i del país. Per aquest motiu, l’entitat grana vol col·laborar aportant el seu gra de sorra en el partit benèfic entre el CD La Cava i el FC Barcelona, que està previst que es disputi durant aquesta temporada.

El Gimnàstic de Tarragona ha transmès al president del CD La Cava, Josep Arques, la voluntat que el Nou Estadi de Tarragona sigui la seu encarregada d’acollir aquest enfrontament solidari, amb data i lloc pendent de confirmació.

El fet que el Nou Estadi sigui el recinte esportiu amb més aforament de la província de Tarragona, amb capacitat per 14.591 espectadors, permetrà que es puguin congregar un major nombre d’aficionats per viure el duel amistós i així recaptar els màxims fons per a la causa.

Paral·lelament, està previst que la secció de futbol sala del Club Gimnàstic de Tarragona també participi en un torneig solidari a la comarca del Montsià a principis del mes de setembre.

L’entitat grana continua donant suport a tot el territori, sempre obert i responent a les col·laboracions, de nord a sud de la província, mostrant la màxima proximitat i responsabilitat social amb causes solidàries. Com per exemple, les últimes accions: aportació econòmica a Riuada Solidària al Francolí, la campanya Cap Nen sense Joguina del passat mes de desembre o la visita als hospitals de la ciutat de Tarragona.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies