logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Ferru (Banyoles): "Jugar a Tercera és un regal"

Publicat per: Manuel Segura Martinez 4 de febrer de 2020


Ho està passant malament el CE Banyoles. Un punt sumat de 18 disputats és una marca que col·loca a la vora del precipici a l'equip dirigit per Adam Fontes, però "La Lliga és llarga". Ho diu el seu defensa Sergi Ferrusola 'Ferru'

@ManuelSeguraM

Sergi Ferru, Banyoles, Tercera

Ferru és el tercer per l'esquerra/FOTO: @sergi_ferrusola

Només han passat sis jornades, 18 punts disputats des que el CE Banyoles s'imposés en un partit perfecte al CE L'Hospitalet per 3-1. A partir d'aquí el jove equip dirigit per Adam Fortes, que va arribar de rebot a aquesta Tercera Divisió, només ha obtingut un punt (curiosament enfront del Terrassa). D'estar en l'onzena posició de la classificació general a passar a la setzena, a només sis de l'infern que marca el Sants.

"Estem en una mala dinàmica, és cert, però l'equip està amb ganes de fer-lo bé i demostrar que som molt més del que sembla", declara Ferru un dia després de caure en el Miquel Corominas enfront del Vilassar. "Només sé que podem competir contra qualsevol encara que la nostra falta d'experiència pesa a la balança i en aquesta Tercera Divisió cal tenir-ho en compte", afegeix.

El defensa gironí recorda que aquest equip "pot guanyar a base d'esforç" i d'aquesta manera cobrir altres manques perquè "mai hem estat un equip molt golejador". L'objectiu, que ningú ho diu passa per "mantenir-nos a la categoria, queda molta Lliga i ens ho repetim en cada partit. Som un equip per a competir amb qualsevol i no oblidem que jugar i estar a tercera és un regal. Som una plantilla confeccionada per a Primera Catalana".

Banyoles, Tercera

Banyoles, sempre solidari/FOTO: CE Bahyoles

"Podem guanyar a Figueres"

El triomf sumat enfront del líder L'Hospitalet (3-1) en la jornada 16a ha de servir per a molt. "Va ser el nostre millor partit, ara per ara, és molt complicat repetir-ho perquè no vam tenir fallades, però és molt difícil. Si poguéssim mantenir aquest nivell, ho guanyaríem tot davant un gran rival que marca diferències".
Ferru, que també dirigeix des de la banqueta a l'aleví del conjunt del Pla de l'Estany –"també estem en una dinàmica que hem de solucionar"- ja pensa en la propera cita, res més ni menys que Vilatenim: "La millor oportunitat sempre és la propera i tocarà anar a Figueres, un gran camp que tenen molt estudiat, on patirem però podem guanyar".

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies