logo
BarnaPorters Fiatc FCF

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

"Espècie de referèndum" com a solució

Publicat per: Manuel Segura Martinez 16 d'abril de 2020


Aquesta setmana vinent es viurà un nou capítol a Las Rozas amb Luis Rubiales, president RFEF, i el futbol aficionat com a protagonistes. Ara com ara, Joan Soteras (FCF) parla d'"Espècie de referèndum"

Tercera, Grup V

Així va quedar la classificació de Tercera Divisió/FOTO: F.C.

Aquest passat dimecres li va tocar el torn als catalans de Segona B i aquest dijous han estat els de Tercera (Grup V). La videoconferència ha tornat a unir als clubs sota la presidència de Joan Soteras i, com va ocórrer hores enrere, es va evidenciar que tothom va a la seva respectuosament i defensa el que més li convé, ja que tornar a la competició sembla un miracle.

Amb una majoria de clubs que aposten per l'opció-Rubiales, encara que no al cent per cent, Soteras escolta i traslladarà totes les possibilitats que han aparegut amb Lleida Esportiu i Olot, pel costat de Segona B, i la del CE L'Hospitalet, pel de Tercera, com a principals actors aquesta setmana vinent (probablement aquest dimarts 21). Per cert, el president ilerdenc Jordi Esteve amenaça suaument "amb accions legals per a preservar els drets legals de l'entitat" i a aquesta nota s'ha unit plantilla i treballadors.

"Tothom va i diu la seva", va comentar Soteras a 'SerCatalunya' amb tot el realisme del món alhora que va avançar "una espècie de referèndum" per a prendre Rubiales i l'RFEF la decisió final. És més, va avançar que "camps de 1a o 2a" poden ser els escenaris dels play off.

Espais de debat

"Tots estem d'acord que l'ideal seria tornar a competir. Com no es pot, s'han obert diferents espais de debat en els quals s'han vist discrepàncies en la quantitat d'equips que poden formar el play off i quant al format. És lògic", declara a Futbolcatalunya el president, i representant dels clubs catalans de 2AbAlex Talavera.

Tercera, a debat

Quant als clubs de Tercera divisió, majoria favorable a la proposta de la RFEF amb l'únic afegit de l'Hospi (Santi Ballesté) perquè els riberencs volen un ascens directe i que es juguin la promoció del segon al cinquè. Tan sols es va absentar el president de l'Igualada, Francesc Jorba, com és perfectament comprensible. Finalment van concloure amb elevar la petició de promoció d'ascens per als 8 primers

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies