16 juny 2019

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Equipacions de L'Hospitalet per als nens de Burkina Faso

Publicat per: redaccio 11 de desembre de 2015


El Centre d’Esports l’Hospitalet i la Unificació Bellvitge faran arribar en els pròxims dies un lot d’equipacions dels dos clubs a diferents escoles de Burkina Faso

L'Hospitalet amb Burkina Faso / FOTO: CE L'HOSPITALET

L'Hospitalet amb Burkina Faso / FOTO: CE L'HOSPITALET

Les dues entitats es solidaritzen amb els més necessitats i pretenen amb aquesta iniciativa fomentar l’esport i millorar les condicions de vida dels nens d’una de les zones amb menys recursos del planeta. La donació dels diferents lots de material esportiu dels dos clubs es farà mitjançant l’ONG, “Mujeres Burkina Faso” que presideix Montserrat Riba.

El president del Centre d’Esports l’Hospitalet, Antonio Castellano, i el de la Unificació Bellvitge, Ángel Moya, han fet entrega avui a l’ONG Mujeres Burkina dels lots d’equipacions dels dos clubs que seran repartits en les escoles del país africà.

L’entrega de les equipacions s'ha fet a l’Estadi i també han estat presents el Tinnent d’alcaldia de Benestar i Drets Socials-Esports i Joventut de l’Ajuntament de l’Hospitalet, Cristian Alcázar i el vicepresident de l’ONG Mujeres Burkina, Marcelino Gil.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com