logo
Fiatc BarnaPorters Campus GoalKeepers

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Enric V de Cornellà

Publicat per: Jordi Mestres Rius 14 de setembre de 2015


5 gols en 4 partits. Tants com a les dues últimes temporades... juntes! Enric Gallego ha recuperat la confiança i l’olfacte. Torna a ser el rei de Cornellà

JORDI MESTRES @jordimestres7
Enric torna a golejar // FOTO: ESPORT3

Enric torna a golejar // FOTO: ESPORT3

Una de les causes de l’impecable inici de lliga del Cornellà és Enric Gallego. Últimament, el davanter del Bon Pastor els marca de dos en dos. Amb cinc, és el màxim golejador dels quatre grups de Segona B. Un fet destacable, sobretot si tenim en compte el seu passat recent. La lesió de pubis va ‘condemnar-lo’ a Badalona i Olot, on no va marcar com acostuma. A Cornellà, a casa seva, ha recuperat el somriure. El seu primer gol com a verd – a la segona etapa – va dedicar-li a l’Enzo. Ja li ha pogut regalar 8.

“Sembla que ara comencen a entrar els gols i s’ha d’aprofitar”, explica Enric a Futbolcatalunya, conscient de que “he tingut una mala ratxa anys enrere. No sé quant durarà aquesta, però mentre duri, endavant”. Badalona (2 gols) i Olot (0) no van poder gaudir de la millor versió del davanter, afectat de dolències al pubis.

El retorn a Cornellà, amb 3 gols en 14 partits, va deixar entreveure el que ja és una realitat: Enric ha tornat. Ha marcat tants gols en 4 partits, com en els 46 de les dues últimes temporades. Per què aquest canvi? “És una mica estrany, la veritat. L’any del Badalona vaig tenir problemes de pubis i a Olot també. La confiança que em dóna el míster és important i també fer una bona pretemporada”.

“EL MEU FILL M’HA CANVIAT LA VIDA”

Enric vol cuidar-se més. Ha passat de pesar 92 quilograms a baixar fins als 87. Els dos dies de festa després de la victòria contra el Baleares – amb dos gols seus, per cert – els ha aprofitat per anar a córrer i recuperar. També fa altres carreres fora del camp... perseguint el seu fill: “El nen dóna molta guerra, però m’ha donat vida. Abans arribava a casa i feia una vacaina i ara vaig amb ell. M’ha canviat la vida”.

El Cornellà i Enric, en plena forma // FOTO: Facebook Enric Gallego

El Cornellà i Enric, en plena forma // FOTO: Facebook Enric Gallego

L’Enzo té cinc mesos i ja pesa 10 quilos. El dia que va néixer, Enric va anar a l’hospital pel matí i va marcar un gol per la tarda. Evidentment, li va dedicar. L’experiència i els 29 anys que té a les esquenes fan que, tot i el gran inici verd, no faci volar coloms: “Sabem que som el Cornellà, no l’Hércules. Ningú de nosaltres hagués dit que faríem 12 de 12”.

Però ho han fet. Una de les claus ha estat el vestidor, ja que “hi ha molt bon grup. Els jugadors nous sumen i s’ha fet una roda que fa que tot vagi bé”. Tampoc és casualitat. Ni fortuna. “Sabem a què juguem. Estem més afortunats de cara a porta, parlo per mi. L’any de Badalona vaig tenir un munt i no entraven”, explica el davanter.

“EL CORNELLÀ TAMBÉ M’HA DONAT VIDA”

L’altre gran amor de la seva vida, és el Cornellà: “També m’ha donat vida. Hi estic com a casa. Sempre he tingut bona relació amb tothom, tant quan he estat aquí com a fora”. El seu club de sempre li va obrir la porta quan pitjor estava i aquí, “em sento estimat i sé que tothom confia en mi. Això suma”. Amor i gols. Una fórmula que ha portat a Enric i el Cornellà a liderar la Segona B.

EL PRIMER GOL D'ENRIC GALLEGO A L'ATLÉTICO BALEARES (IB3)

EL SEGON GOL D'ENRIC GALLEGO A L'ATLÉTICO BALEARES (IB3)

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies