26 març 2019

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Els volcans es retroben amb el que va ser el seu rei

Publicat per: Jordi Mestres Rius 1 de novembre de 2018


Carlos Martínez torna a la Garrotxa amb la samarreta de l’Hércules. El màxim golejador històric de l’Olot a Segona B ha marcat tres gols al seu ex equip en dos partits

JORDI MESTRES @jordimestres7

Carlos Martínez es va ficar l'afició de l'Olot a la butxaca // FOTO: Martí Albesa

L’emprenta de Carlos Martínez a Olot segueix present tres anys després de la seva marxa. No és per a menys, ja que encara avui és el màxim golejador del club a Segona B. 27 gols a la categoria de bronze i 57 en total per a convertir-se en un dels jugadors més destacats de la història d’un club que està a punt de ser centenari. De fet, és el novè màxim golejador de l’entitat i a dia d’avui només Marc Mas (42 gols) amenaça la seva posició. Tots dos es trobaran diumenge al Municipal d’Olot.

No és la primera vegada que Carlos i l’Olot es veuen les cares com a rivals. Ja va passar fins a dues la temporada 2013-14. Amb el Villarreal B el davanter de Mataró va marcar tres gols en dos partits al seu ex equip. Cap de les dianes va celebrar Carlos, que tampoc ho farà si marca diumenge davant la que va ser la seva afició.

I és que si l’Olot no oblida Carlos, Carlos tampoc a l’Olot. Per respecte, no celebraria un gol contra l’equip amb el que va viure “anys inoblidables”. El davanter, molt motivat, afirma que “torno a Olot amb moltes ganes i molta emoció d’anar a l’estadi on tan estimat m’he sentit i tinc ganes de retrobar-me a la gent amb la que tants i bons moments vaig compartir”. Està clar qui serà el protagonista de l’Olot-Hércules.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com