16 juny 2019

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Els partits del Vilafranca són un espectacle

Publicat per: Jordi Mestres Rius 25 de novembre de 2015


Més de tres gols de mitjana (3,4 exactament) es veuen als duels amb el degà penedesenc de protagonista. El Vilafranca és l’equip més golejat de la lliga i el segon més realitzador

JORDI MESTRES @jordimestres7
Santi Triguero és el gran golejador del Vilafranca // FOTO: Lluís Montaner

Santi Triguero és el gran golejador del Vilafranca // FOTO: Lluís Montaner

L’empat a tres del Vilafranca-Rubí podria ser un resultat excepcional, però no ho és. L’equip de la capital del vi és sinònim de gols… tant a favor com en contra. Un gran reserva, que assegura un bon regust a cada tast. El preu de l’entrada es queda curt amb aquest espectacle. 51 gols s’han vist en els 15 partits del degà penedesenc. Cap empat a zero. Una barbaritat. Els aficionats poden estar contents d’aquesta dada. L’entrenador Ivan Moreno potser no tant. Sigui com sigui, el Vilafranca està sent el gran animador del grup 5 de Tercera Divisió aquesta temporada.

 

No hi ha hagut cap partit en què el degà penedesenc no hagi vist porta. En aquest sentit, un dels grans motius és Santi Triguero. El vigent pitxitxi de la lliga ja ha marcat 11 gols aquesta temporada. Amb 39 anys, segueix sent letal per a les defenses rivals i només Kuku (12) i Manel (11) aguanten el ritme del capità del Vilafranca.

L’altra cara de la moneda, la negativa per entendre’ns, es dóna en l’aspecte defensiu. El Vilafranca només ha pogut mantenir la porteria imbatuda en un partit… de quinze. La dada és reveladora i condueix a Miguel Ramos a ser el porter més golejat del grup, amb 26 gols encaixats en 15 jornades.

Amb tot, la promoció d’ascens – que es va escapar a l’última jornada l’any passat – està a només dos punts de distància. Per aconseguir-la el Vilafranca haurà de millorar molt en defensa i conservar l’encert demolidor en atac. Sembla fàcil, però requereix esforç. El que no és cap utopia és que al Pepín Valls hi hauran gols el proper cap de setmana.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com