20 abr. 2019

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Els clubs catalans reiteren el seu suport a Subies

Publicat per: Manuel Segura Martinez 22 de juny de 2018


Plàcida Assemblea de la Federació Catalana de Futbol a Cervera. Andreu Subies va tornar a comptar amb el suport dels clubs

@ManuelSeguraM 

El futbol català amb Subies/ FOTO: ÀLEX GALLARDO-FCF

Sense problemes, sense qüestions rellevants, sense cap tipus de debat. El president de la Federació Catalana, Andreu Subies, va treure els nombres de la temporada 2017-2018 amb total facilitat alhora que es va acceptar per unanimitat el pressupost de gairebé 25 milions d'euros pel 2019 després d'haver registrat un superàvit de 242.676 en la present.

Domini de la situació

El president de la FCF, Andreu Subies, va repassar durant una hora una temporada en la qual va agrair l'esforç i la implicació de tots encara que, per descomptat, va sol·licitar també mantenir-se en aquesta línia ambiciosa. "Estem en el bon camí i amb alguns projectes impossibles realitzats, les nostres metes s'estan complint", per això, ara, el màxim dirigent del futbol català també demana "ajudar també ara al futbol espanyol"

De fet, "d'aquí a dos o quatre anys es veurà una solidesa impensable en aquesta FCF". Això sí "necessitem donar l'últim pas com a responsables dels clubs".

Entre els nous projectes destaquen "la regulació arbitral, la creació dels Responsables de Graderia i un major estudi de les aplicacions en les alineacions indegudes".

Els 225 assembleistes (18'5% del cens de votants, 1210 entitats) van escoltar com Subies es va mostrar molt satisfet, especialment, de la campanya 'Orgullosa' que ha dut a terme la Federació durant aquest últim curs alhora que "agraeixo l'esforç que hem fet tots per reeducar-nos".

Atenció a la Mutualitat de Futbolistes "la millor amb diferència doncs és la salut el que ens interessa". Segons el president "tots (Territorials) són molt més garrepes que nosaltres i aquesta FCF té estabilitat econòmica garantida per molts anys. Arribar aquí no ha estat difícil però us demano seguir junts i forts per garantir el futur"

La unanimitat va ser absoluta a l'hora d'acceptar tant els canvis reglamentaris -"nova competició sub 23, canvis volants per a Quarta Catalana o despenalització de les alineacions indegudes accidentals"- com els nombres de l'exercici 2018 i el pressupost 2019. Subies va acabar l'acte en olor de multitud

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com