Twitter Facebook 20 jul. 2019

logo
Fiatc BarnaPorters Campus GoalKeepers

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El tècnic Albert Poch no està sol

Publicat per: redaccio 4 de novembre de 2015


La inesperada derrota de l'Europa enfront del Vilafranca aquest diumenge passat ha deixat molt tocada a la família escapulada, però el seu tècnic Albert Poch no està sol

Albert Poch amb el 2n tècnic del CE Europa,  Taka Shriraishi / FOTO: JORDI MESTRES

Albert Poch amb el 2n tècnic del CE Europa, Taka Shriraishi / FOTO: JORDI MESTRES

Aquest va ser el missatge que li va transmetre la seva plantilla aquest dilluns passat en el vestuari. Després de l'inesperat KO, segon a la seva pròpia casa i amb deu punts perduts en el Nou Sardenya, l'Europa, a qui sempre se li espera en la primera posició de la classificació, quedava en la 13ª posició a onze punts del líder Prat de l'extècnic, Pedro Dólera.

Amb les coses així, el vestuari era pura desolació diumenge passat, cosa que es va anar alleujant a mesura que van passar les hores. La conjura escapulada passa per una única sortida: guanyar a Vilatenim, la qual cosa no serà gens fàcil. La UE Figueres, amb només 7 punts perduts dels 18 jugats a casa seva, porta dues jornades consecutives sense caure i desitgen seguir així.

Els de Edu Vílchez, que pot recuperar a Roger Brugué d'unes molèsties en el turmell, saben que l'Europa vindrà a per totes i desitgen agreujar una mica més la situació d'un Albert Poch que mereix, pel seu futbol, millors resultats. L'entrenador europeista, habitual del twitter com a vehicle d'informació, ha escollit mantenir-se ara en silenci després d'acudir a la roda de premsa de diumenge passat. En quant a la plantilla va ser el seu capità Àlex Cano qui va resumir la situació en un breu escrit.

 

La plantilla va recordar aquest dilluns que l'única manera de sortir d'aquesta espiral és guanyar a Figueres, “tancar” millor els partits i aparcar uns nervis excessius a aquestes alçades de temporada. Caldrà esperar, no obstant això, les reaccions de la directiva local.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies