logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El tarragoní Josep Subirats xiularà la pròxima temporada a 2ªB

Publicat per: redaccio 18 de juny de 2015


El col·legiat Josep Subirats puja de categoria i el curs 2015-16 dirigirà partits a la divisió de bronze del futbol espanyol

HELDER MOYA
El col·legiat Josep Subirats dirigirà partits a la divisió de bronze  FOTO: CTCA

El col·legiat Josep Subirats dirigirà partits a la divisió de bronze FOTO: CTCA

Nascut a Alcanar ara fa 29 anys, la progressió del col·legiat Josep Subirats està sent meteòrica, ja que l’any 2010 només xiulava encontres de futbol 7. Aquesta campanya era la segona consecutiva en que Subirats militava al grup V de Tercera divisió.

Josep serà el únic àrbitre principal del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Tarragona a 2ªB. Cal destacar que Jesús Mira i Julián Villaseñor, àrbitres assistents -i també de les nostres comarques- també militen a 2ª B.

Fernando García, delegat del Comitè d’Àrbitres de Tarragona ha volgut destacar ‘la felicitació i l’orgull que tenim tots els àrbitres per l’ascens del Josep. Ningú li ha regalat res i estem satisfets de que el treball vagi donant els seus fruits poc a poc’. Amb aquest ascens, el Comitè d’Àrbitres de Tarragona comença a ser un referent en el desenvolupament i formació d’àrbitres arreu de Catalunya.

 

 

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies