logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El Suburense no entén la indignació del Sant Ildefons

Publicat per: Manuel Segura Martinez 22 de març de 2016


El president del Suburense, Juan Manuel Julián, no surt de la seva sorpresa després de llegir la nota informativa en la qual el Sant Ildefons, últim rival en la Lliga, lamenta que els seus directius no poguessin accedir gratis a les seves instal·lacions diumenge passat

@ManuelSeguraM
Victòria 41 pels locals / FOTO: SUBURENSE

Victòria 4-1 pels locals / FOTO: SUBURENSE

“Hem esperat fins a l'inici de la segona volta, és a dir, hem pagat en tots els camps als quals ens hem desplaçat i ara és cert que cobrem l'entrada als directius dels equips contraris com paguem nosaltres quan ens desplacem”, afirma el president del Suburense, Juan Manuel Julián, a Futbocatalunya.

Partidari de no remoure més la polèmica, Julián destaca que “hem parlat amb la Federació Catalana i ens ha manifestat que només poden accedir gratis als camps aquelles persones que ho puguin acreditar. Hi ha algunes persones que utilitzen el ‘Carnet del Federat’ per estalviar-se una entrada”.

El que més va molestar al màxim dirigent de l'equip sitgetà va ser que “el primer que em van dir va ser mentider quan els hi vaig dir que nosaltres havíem pagat a casa seva a la primera volta. Segur que, si nosaltres els arribem a avisar, no haguéssim abonat cap quantitat, però no ho vam fer, ja que considerem que són quantitats que sempre ajuden als equips locals”.

Julián admet que l'únic equip que no els va cobrar va ser “Viladecans”, ja que “en l'entrada t'oferien comprar la típica loteria. Em sap molt greu el que ha passat i tant de bo mai més torni a ocórrer”.

 

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies