12 des. 2018

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El Santboià negocia el seu futur

Publicat per: Manuel Segura Martinez 8 de juny de 2018


Amb un deute de 722.000 euros a l'Agència Tributària i a la Seguretat Social, el Santboià compta les hores per planificar els seus pagaments o plantejar-se sortides més complicades

@ManuelSeguraM 

Ramon Andreu amb el nou entrenador del Santboià, Juan Camilo Vázquez/ FOTO: UE SANTBOIÀ

El Santboià és un dels cinc equips assenyalats amb el dit per part de l'Agència Tributària. No se sap de cap més a Catalunya ni es detalla quina és la situació per la qual passen cadascun d'ells pendents de les diferents resolucions als seus expedients.

En el cas del Santboià, el seu president Ramon Andreu ha parlat aquesta setmana de la dura realitat: cal pagar 722.000 euros a la Seguretat Social ("600.000 euros més 100.000 de sanció"). És més, "cal abonar el 6%, sobre 40.000, quan aixequis actes". I això pot passar en hores però no es retardarà massa.

"Em vaig trobar dies enrere amb el Secretari general d'Esports, el Sr. Gerard Figueres, i va prendre nota de la mateixa manera que es va comprometre a acompanyar-nos a una reunió propera amb la Delegada de la Seguretat Social a Catalunya. Allà anirem de la mà també de l'Ajuntament perquè desitgem trobar una sortida".

La situació és tan crítica que l'equip del Baix Llobregat compta amb un pressupost de 50.000 euros per al primer equip.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com