24 juny 2019

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El Reus B Cambrils s'aïlla del soroll

Publicat per: redaccio 30 de desembre de 2018


Pateixen com tota la família del Reus la situació caòtica a la qual li han conduït els seus rectors, però la plantilla del filial roig i negre manté la calma. El primer de tots és el seu tècnic, Albert Company

El Reus B Cambrils porta 13 jornades invicte/FOTO: A.C.

El Reus B Cambrils posa al mal temps bona cara. No li queda una altra per intentar subsistir en una delicada situació de la qual no són responsables. Aquest passat dissabte van jugar molt seriosament un partit de preparació davant del Cambrils Unió (1-2) i van tornar a mostrar el seu costat més esportiu i solidari amb la competició.

Sense oferir aquesta cara amarga que envolta al grup, ja que no han vist una sola nòmina des que va començar la Lliga, el Reus B Cambrils d' Albert Company prefereix centrar-se en el futbol.

Com a màxim, llegeixin entre línies el twitt que el tècnic Albert Company va oferir en el seu compte.

Missatge d'ànim per a tot un grup -futbolistes, tècnics i auxiliars- que segueixen endavant malgrat tots els problemes.

El conjunt tarragoní porta 13 partits consecutius (7 victòries i 6 empats) invicte i a només dos punts de la quarta plaça que marca la promoció d'ascens.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com