logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El que costa un triomf en Quarta Catalana

Publicat per: redaccio 25 de novembre de 2015


Set equips no han pogut encara sumar el seu primer triomf en Quarta Catalana. Set. No obstant això, aquesta circumstància no fa que llençin la tovallola i segueixen en competició

El Colegio Alemán vol el seu primer triomf / FOTO: CLUB

El Colegio Alemán vol el seu primer triomf / FOTO: CLUB

Oló, Sentmenat, Colegio Alemán, Begues B., Fortpienc, Calafell i Maçanet de la Selva no han pogut guanyar encara el seu primer partit de competició en la Quarta Catalana. Són set excepcions que segueixen a la caça i captura d'un primer triomf que els serveixi, si més no, per seguir amb totes les seves il·lusions.

Set més (Mataró At., Jorba, Vallgorguina, Avinyonet, Valladoreix, Vilobí B i Vila-sacra) han pogut, com a mínim, ‘esgarrapar’ un empat.

Entre els set primers casos han collit 10 KO en els seus 10 partits de Lliga conjunts com l'Oló (grup 2), el Colegio Almán i Begues, curiosament aquests dos últims corresponents al grup 11. Pel que fa a l'equip de Santa Maria d'Oló només han anotat un gol (Pol Rodoreda), en la cinquena jornada, però aquí segueixen en la lluita. Les 51 dianes que ja han encaixat no els fan baixar els braços.

Diuen que qui la segueix, l'aconsegueix. Doncs aquí estan aquests 7 ‘valents’ en una complicada Quarta Catalana.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies