logo
Fiatc BarnaPorters FCF

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El Prat segueix pendent de la Copa del Rei a Lleida

Publicat per: redaccio 23 d'agost de 2016


Serà qüestió d'hores, però la primera eliminatòria de la Copa del Rei, ja sortejada, segueix sense definir-se per al duel entre Lleida Esportiu i Prat. Tot el contrari que el Cornellà-Sant Sebastian de los Reyes 

Camp d'Esports a Lleida/ FOTO: JORDI MESTRES

Camp d'Esports a Lleida/ FOTO: JORDI MESTRES

La Copa del Rei 2016-2017 ja és una realitat i aquest proper 31 d'agost és la data escollida per a la disputa de la primera eliminatòria. Els dos equips catalans que participaran en aquest primer encreuament, a partit únic, seran Prat i Cornellà encara que els potablava no saben encara ni quan ni on es mesuraran al Lleida Esportiu.

Tot el contrari que el Cornellà que ja té marcat al seu calendari dimecres que ve (20.45 hores) per intentar superar al Sant Sebastián de los Reyes. El vencedor d'aquest primer compromís s'enfrontarà al guanyador de l'Extremadura - At. Mancha Real.

IMPACIENTS AL PRAT

Mentre, al Prat del Llobregat segueixen pendents de la decisió del Lleida Esportiu que no pot comptar amb el seu estadi donat l'estat de la gespa del Camp d'Esports. El seu president, Luis Quiñonero, ja va manifestar el seu malestar en la passada reunió que van tenir tots els clubs catalans de Segona B -no va acudir el Lleida E-. i de Tercera. I segueixen sense saber res.

El club que presideix Albert Esteve no vol sortir de la comarca encara que les dificultats (llum, gespa etc..) són múltiples. Les properes hores poden ser definitives. Qui guanyi el partit es mesurarà al vencedor del Caudal Deportivo-Burgos.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies