12 des. 2018

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El Peralada-Girona no rebrà subvenció de la RFEF

Publicat per: Manuel Segura Martinez 4 d'abril de 2018


El club gironí va rebre aquest passat dimarts la pitjor notícia que es podria esperar encara que tampoc els hagi sorprès. El Peralada-Girona no rebrà sobre uns 80.000 euros en concepte de subvenció per part de la Federació Espanyola

@ManuelSeguraM 

Acord de 'dependència' Peralada-Girona, juliol 2017/ FOTO: CF GIRONA

El president del Peralada-Girona, Miquel Llobet, i l'ex Josep Isern, es van desplaçar aquest dimarts passat a Barcelona on van ser rebuts per part del màxim responsable de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies. La raó per a aquest desplaçament demanava saber sobre la destinació i futur de la subvenció que com a equip de la Segona Divisió B té com a dret l'entitat.

No obstant això, la llei especifica que mai serà satisfeta cap quantitat a un club 'depenent' d'un altre com és el cas que ocupa a Peralada i Girona des del juliol passat del 2017.

De fet, Llobet i Isern esperaven rebre uns 80.000 euros després de l'últim repartiment als clubs pels drets televisius i per la seva inclusió en la Segona Divisió B.

El Peralada-Girona, que va pagar el passat 7 de juliol 133.000 euros per la plaça en la categoria de bronze del futbol espanyol en deixar-la buida per impagaments el Gavà, també es va veure obligat a incloure la referència del club de Montilivi en la seva denominació com a club 'depenent', cosa que hauran de rubricar o liquidar aquest proper 30 de Juny.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com