16 juny 2019

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El nou president del Palamós, Joan Pau Pérez, serà ratificat aquest divendres

Publicat per: redaccio 23 de novembre de 2015


Joan Pau Pérez, nou president del Palamós, serà ratificat en el càrrec per als propers sis anys en una Assemblea extraordinària aquest divendres que ve. Diumenge passat es va imposar en les urnes per 73 a 45 vots

Joan Pau Pérez, escollit president del Palamós/ FOTO: PALAMÓS CF

Joan Pau Pérez, escollit president del Palamós/ FOTO: PALAMÓS CF

El Degà del futbol català va tancar aquest diumengepassatuna de les èpoques més complicades que ha passat al llarg de la seva història. No obstant això, les urnes han posat a cadascú en el seu lloc i han donat a Joan Pau Pérez la possibilitat de presidir al Palamós durant els propers sis anys. Una Assemblea extraordinària, que es celebrarà aquest divendres vinent, ratificarà la decisió dels socis palamosins.

Joan Pau Perez es va imposar a Toni Heras per 73 vots a 45 sobre un total de 122 votants, 2 el van deixar en blanc i 2 van ser anul·lats. D'aquesta manera, Pérez podrà assumir tota la responsabilitat d'un club històric i que sempre ha donat grans alegries als seus socis i al futbol català. “On volem arribar?, es va autopreguntar minuts després del seu triomf. La resposta va ser immediata. “No tenim sostre. El nostre sostre el marcaran els diners i el temps”. Aquest divendres es coneixeran més detalls de qui ha de dirigir la nau del Degà del futbol català els propers sis anys.

A destacar l'esportivitat entre els dos aspirants a la presidència. L'opció de Toni Heras va quedar en segon pla encara que va estendre la seva mà. “No seré una pedra en el camí. Està bé que s'hagin celebrat unes eleccions”, va assegurar.

VIDEO COSTA BRAVA DIGITAL

 

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com