logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El millor Castelldefels va guanyar a un Santboià dubitatiu

Publicat per: redaccio 31 de gener de 2016


Els Canyars va viure aquest diumenge un duel d'alt voltatge en la Primera Catalana. Els dos tècnics van coincidir: el rival és el millor equip d'aquest Grup II

Salutació inicial entre els capitans Marc Martínez (Castelldefels) i Libo (Santboià)/ FOTO: SANTBOIA FC

Salutació inicial entre els capitans Marc Martínez (Castelldefels) i Libo (Santboià)/ FOTO: SANTBOIA FC

El partit entre Castelldefels i Santboià prometia emocions interessants donada la qualitat de les plantilles, l'aposta valenta dels seus dos tècnics i la història de dues entitats que sempre evoquen una gran història. Van guanyar els mariners i ho van fer perquè van marcar en dos de les tres ocasions que van tenir; per contra, els vermellons van gaudir de sis i només van poder batre a un gran Marc Ramírez en una.

“Les errades ens han condemnat, però no ens rendirem”, va declarar un afectat Juan Camilo Vázquez. Sabedor que s'esperava molt més del seu equip, el seu tercer KO a domicili (les tres derrotes que porta en aquesta Lliga), també va admetre que aquest partit “es pot perdre” ja que “és l'equip més sòlid de la categoria”.

El tècnic visitant va anar més enllà: “Potser no té el que el Balaguer a dalt, però de mig camp cap enrere compten amb un equip de Tercera amb possibilitats de play off”

MIKI SOMRIU

Miki Carrillo va respirar perquè els cinc minuts finals del partit les va veure de tots els colors. Va marcar Iker Latre i fins al debutant Rafa Leva pujava a rematar serveis de cantonada. “Hem jugat contra el millor equip del grup, un rival amb molt potencial encara que hem patim molt al final”, va assegurar.

L'entrenador mariner sabia que el triomf seria la millor medicina després del KO a Vilaseca pel que aquesta victòria en Els Canyars “ens ha de servir també per millorar en el tema defensiu”

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies