12 des. 2018

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El Martinenc torna a la Tercera tres anys després

Publicat per: redaccio 9 de juny de 2018


'Els Diables Vermells' ja són equip de Tercera Divisió. Els jugadors de Miguel López van superar per 1-4 al Manresa en la tornada de la promoció d'ascens

El Martinenc torna a Tercera / FOTO: MARTINENC

No les tenien totes després de l'empat a casa de la setmana passada, però el Martinenc confiava en les seves possibilitats i aquesta tarda ho ha aconseguit. Tres anys després, els 'Diables Vermells' tornen a la Tercera per la porta gran.

I això que se'ls va complicar des del principi ja que va ser l'etern Manel Sala qui va obrir el marcador (54 ') per a desesperació visitant. La fulminant reacció visitant amb un desesperat Miguel López a la banqueta va ser decisiva.

Aquest empenta que va canalitzar Javi Sánchez (66') - gran finalització de jugada després de combinar amb Jandro i Kilian- i els dos gols, en temps d'afegit, per part d'un multiplicador Adri Ruiz van fer la resta. El 1-4 del golejador Roland Garros va certificar l'ascens d'un històric a la categoria de bronze. A Manresa, d'altra banda, li queda esperar la promoció de Terrassa o Sant Andreu ja que podria seguir el mateix camí que els del Guinardó.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com