logo
Fiatc BarnaPorters Campus GoalKeepers

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El malson del Martinenc continua

Publicat per: Manuel Segura Martinez 19 de novembre de 2018


Difícilment es pot oblidar un 11-0 en contra i menys poques hores després d'haver-ho encaixat. L'entitat viu moments duríssims encara que no serà fins a aquest dimarts quan es prenguin mesures

Manel Moya, tècnic del Martinenc/ FOTO: DANI FALCÓN

Ni ha passat temps ni hi ha conclusions que puguin argumentar un 11-0 en contra. Des que va acabar el partit a L'Hospitalet, els 'diables vermells' del Martinenc han preferit desconnectar en l'esportiu a l'espera de reprendre aquest dimarts el treball. Una altra cosa ha estat en els despatxos on els responsables de l'entitat, sense el tècnic Manel Moya, han intentat (no oposat) reflexionar sobre l'ocorregut en l'última jornada de Lliga.

"Va ser una vergonya per la imatge que vam donar per a l'entitat i per al soci i només podem demanar-los disculpes. Segur que hem fet coses malament i intentarem aquest dimarts reunir-nos amb els jugadors, mirar-los als ulls, i intentar veure el que va poder passar", argumenta el director general de l'entitat, Alfred Porcar 'Fido'.

Tocat, com tota la família del Guinardó, Fido avança que "no hi ha la més mínima intenció de donar baixes, doncs el que més ens importa és saber per què hem arribat a aquesta situació d'humiliació i vergonya. Vam empatar amb els quatre primers i hem anat cap avall, no ho entenc".

Per cert, si qualsevol futbolista desitja la baixa, "cosa que no ha passat encara", ha de saber que "no ens hem plantejat això encara que tampoc volem a ningú que no cregui en aquest projecte". A partir d'aquest dimarts, solucions.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies