logo
Fiatc BarnaPorters FCF

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El líder Hospi no entra en la Cat UEFA

Publicat per: redaccio 2 de desembre de 2019


Només podien entrar Eudald Vergés i Miquel Ripoll del CE L'Hospitalet, però el seleccionador català  Toni Almendros ha decidit no incloure'ls en la llista de 18 convocats per a disputar la Copa Regions UEFA a partir del pròxim divendres a Mèrida

Toni Almendros, CatUEFA, Selecció

El seleccionador català torna a competir/FOTO: FCF

Fins a tres ocasions (Manresa, Cornellà i Badalona) va convocar el seleccionador català Toni Almendros a Miquel Ripoll (2) i Eudald Vergés (3) i en les tres van ser baixa per diferents motius. Aquestes absències han estat la raó que ha decidit al responsable de la  CatUEFA per a no portar-los-hi a Mèrida. No hi ha una altra.

L'Hospi va considerar que estaven lesionats o que tenien sobrecàrrega de partits i no va facilitar la presència dels seus futbolistes i ara Almendros fa el pas per a una convocatòria en la qual figuren tres representants d'Europa, Sant Andreu i Terrassa per dos de Castelldefels i Granollers i un de At Sant Just (únic de Primera Catalana), Cerdanyola Vallés, Horta, Peralada i Sants. Han caigut, a última hora, lesionats com Arranz, Nils i David Jiménez.

Cat UEFA, Slecció, Toni Almendros

                          Selecció Cat UEFA 2019/FOTO: FCF

"M'he basat en el que hem fet en les convocatòries anteriors, tinc una base per a no haver de trocar ningú més i crec que ha prevalgut el sentit comú", va afirmar Toni Almendros a Futbolcatalunya. El seleccionador admet que pot resultar curiós que el líder de Tercera no tingui representació en la Cat UEFA "encara que crec que només són seleccionables Miquel i Eudald".

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies