logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El futbol de barri triomfa al Sabadell Nord

Publicat per: redaccio 22 de maig de 2018


Encara que ja han passat 48 hores, el Sabadell Nord viu en el seu núvol de Primera Catalana. És el mínim donat que de la mà del tècnic Quico Diaz han aconseguit fer realitat un somni

El tècnic Quico Díaz va rebre tot l'afecte dels seus jugadors i de l'afició/ FOTO. ROGER BENET

Quan va finalitzar el partit enfront del Parets amb triomf per la mínima, va explotar Ca N'Oriac. Quatre després d'assumir aquesta banqueta Quico Díaz, el somni d'un ascens a Primera Catalana ja és una realitat a falta d'una jornada. A partir d'aquí ha estat un recital d'elogis per a l'entitat sabadellenca per part de molts representants del futbol català.

El treball i l'aportació de tot el grup humà del Sabadell Nord ha fet que les xarxes socials es bolquin amb un grup senzill, però ambiciós. I, de manera especial, les floretes han triat al seu tècnic Quico Díaz. Difícil trobar una crítica per a un entrenador a qui les seves pròpies col·legues posen pels núvols.

“El que està passant és històric pera la barriada, és la culminació del futbol de barri. Hem sigut nosaltres els qui hem fet aix`, però som representants de tots els clubs de barri de Sabadell. Aquest triomf és per a ells també i per a la ciutat”, deia Quico a Mundo Deportivo.

El president del Sabadell Nord, Antonio Lou, agraïa al tècnic, als seus jugadors, a l'afició i a tothom el suport demostrat. Som un equip molt humil. Hem lluitat contra pressupostos molt grans i els nois han suportat la pressió tota una volta sense perdre. Tot va començar amb Quico fa tres anys amb la idea de salvar-nos i ja estem en Primera Catalana on serà dur i difícil"

20/5/18: Día històric a Ca N'Oriach/ FOTO: JUAN GARCÍA

El Sabadell Nord, segon equipo realitzador (75), un menys que el Tona, i menys golejat de la Segona Catalana Grup IV, ha cedit només 7 punts dels 51 disputats a la seva casa (l'única derrota va ser contra el Folgueroles) mentre que va deixar escapar 14 dels 48 jugats a domicili. Felicitats a tota aquesta família!

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies