logo
Fiatc BarnaPorters Campus GoalKeepers

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

"El dia que no gaudeixi, seré el primer a fer un pas al costat"

Publicat per: Manuel Segura Martinez 12 de juliol de 2019


Ho afirma José Miguel Morales, un dels futbolistes que marquen època en el futbol català. Encara que es destaquin més els seus 42 anys que la seva trajectòria, aquest 'juvenil' encara ha d'ensenyar moltes coses a tots

@ManuelSeguraM

Morales, Badalona

Morales és tota una referència // FOTO: @senydhor

No és un futbolista més, no ho ha estat mai. Estar jugant amb màxima responsabilitat de capità als 42 anys només ho poden fer les excepcions i José Miguel Morales, 'Porterito' Morales, sempre ho ha estat.

Per això, mereix molt més que anunciar una renovació un divendres a les dues de la tarda i molt més que una foto al costat del seu president. Sigui com sigui, el més important és que segueix i ho farà 'a tope'.

"Segueixo perquè tinc ganes de continuar jugant, és la millor opció que tenia i el millor projecte. Millor motivació que seguir en actiu i sortir cada dia a jugar no la trobaré mai", afirma a Jordi Mestres (Futbolcatalunya) aquest mite format en el Col·legi L'Esperanza de Baró de Viver igual que amb Gramenet i Damm. Exemplar ja va ser en l'equip cerveser on es va mantenir des de benjamí a cadet durant deu anys.

Després, ja se sap: Meridiana Torre Baró (1995-1996), Gramenet B (1996-1997), Santboià (1997-1999), Mataró (1999-2000), Terrassa (2000-2008), Sant Andreu (2008-2015) i Badalona (cinquè curs). Enrere queden els seus 16 anys en la Segona B amb sol tres equips (Terrassa, Sant Andreu i Badalona) –"he tingut sort perquè  aquí m'han valorat i m'he trobat molt a gust" i, per descomptat amb més ganes de seguir en actiu.

"Cada dia està més a prop haver de deixar-ho encara que el dia que no gaudeixi seré el primer a fer un pas al costat", conclou aquest exemplar model esportiu per a uns nens que  l' idolatren. Si no, que s'ho preguntin als cadets del RCD Espanyol on regala la seva experiència als blanc-i-blaus.

Amb 627 partits a la seva esquena des d'un llunyà 2000-2001 (81 a Segona A) va camí de sobrepassar els 700, una cosa realment increïble.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies