logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El CD Pujadas ja canta la seva salvació

Publicat per: Eduardo Berzosa 8 de maig de 2019


Ha estat una temporada dura però el CD Pujadas ha sabut mantenir la categoria (#3cat11) i per això aquest pròxim curs podran seguir en la mateixa categoria i amb totes les il·lusions

EDUARDO BERZOSA
Pujadas

El CD Pujadas ocupa la posició 13a de la classificació/Foto: CDP

Han patit molt però al final han pogut cantar la seva salvació en el grup onzè de la Tercera Catalana. 8 triomfs, 6 empats i 15 derrotes és el balanç de l'equip dirigit per Iago Fernández i que ha comptat amb la confiança de tota la junta directiva que presideix Andrés Sánchez Rodríguez.

Fundat i actualment situats en aquest grup XI de Tercera Catalana, compten amb tretze equips federats: 1 escola, 1 prebenjamí, 2 benjamins, 4 alevins, 1 infantil, 1 amateur, 1 veterans i 2 femenins.

Pujadas

Junta directiva del club/FOTO: CDP

Al costat del president Sánchez estan també a la seva junta Cristóbal Muñoz (vicepresident), Alejandro Gómez (coordinador), Francisco Gilabert (tresorer) i Kilian Gómez (secretari). A les ordres del, tècnic Iago Fernández León estan Patru, Juanra, Córcoles, Alexis, Alan, Tomás, David, Victor, Marià, Motta, Andrés,Sanjo, Lozano, Felip, Pablo, Daniel, Xavi i Adrià.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies