logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El CD Morell ja treu profit de ser filial del Reus Deportiu

Publicat per: redaccio 14 de juliol de 2015


Menys d’una setmana de l’acord Reus Deportiu - CD Morell i ja es comencen a veure els primers fruits pel nou i modest equip de Tercera Divisió. Set incorporacions de cop provinent de can Reus Deportiu, jugadors que es trobaven a les files del Reddis la passada temporada

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER

 Xavi Jaime (ex Reddis), al dia contra el Morell, on va marcar un gol / FOTO: EL TRAVESSER

Xavi Jaime (ex Reddis), al dia contra el Morell, on va marcar un gol / FOTO: EL TRAVESSER

Canvi de cromos. El CF Reddis, que encara no ha fet oficial cap incorporació -només la de l’entrenador-, veu com perd pràcticament tot el seu bloc de la darrera temporada, ja que eren jugadors del Reus Deportiu. Amb el trencament de l’afiliació entre Reus i Reddis, i la nova “amistat” entre el club d’Olivé i el CD Morell, el conjunt de Joan Antoni Pallarès veu com es reforça amb les incorporacions de Prince, Miranda, Victor Garrido, Jordi Oribe, Xavi Jaime, Josep Ramon Sardà i Óscar Torres, tots ells provinents del Reddis.

El CD Morell, encara espera treure més profit d’aquesta afiliació, i en els pròxims dies es podria anunciar més incorporacions, entre les quals afectaria la porteria morellenca, entre altres posicions. Es preveu, que el Reus Deportiu pugui cedir encara més jugadors al Morell, per tal de fer un equip molt competitiu de cara la seva primera experiència a Tercera Divisió.

La plantilla del CD Morell manté bona part del bloc. I és que s’ha renovat a la gran majoria de jugadors: Jordi Roca, Jusi, Fàbregas, Miki, Jose Lucha, david Sangrà, Angel Gavilan, Eric Garrido, Sergi Giralte, Borja Abenia, Ramon Miranda, Samu Balnes i Saddik. Per contra, parlant de baixes, s’ha perdut una peça clau del final de temporada, Sergi Moreno, que marxa al Vilafranca. Omar Oliveras també deixa la disciplina i marxa a l’Amposta.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies