12 des. 2018

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El Badalona vol fer realitat un vell somni

Publicat per: Jordi Mestres Rius 25 de març de 2018


Els escapulats aconsegueixen la setena victòria consecutiva i assalten la quarta posició després de la victòria de l’Olot a Cornellà. Manolo González i els seus homes tenen l’oportunitat d’aconseguir un play-off que es va escapar l’última jornada de la temporada passada

JORDI MESTRES @jordimestres7

El Badalona és l'equip més en forma de la lliga // FOTO: Twitter @Rufo93_10

Si algú hagués dit a principi de temporada que el Badalona actual lluitaria per la promoció d’ascens el titllarien d’incrèdul. És més, el 21 de gener després de la derrota a Olot ningú hagués apostat per fites tan altes. Des d’aleshores, l’equip de Manolo González ha aconseguit 25 dels últims 27 punts en joc. Set victòries consecutives han conduït el Badalona de lluitar per no baixar a fer-ho per pujar. L’última a Llagostera va ser especialment destacable. Fins a dues vegades es va posar per davant l’equip escapulat per a acabar consolidant els tres punts. Tot plegat, per a arribar als 49 i prendre la quarta plaça al Cornellà.

Més enllà els mèrits propis, l’Olot també hi va ajudar amb un partit més que solvent al Nou Municipal. L’equip garrotxí va superar justament a un Cornellà espès, clarament superat pels homes de Raúl Garrido. Els verds surten del play-off d’ascens per primera vegada després de 15 jornades, mentre que l’Olot obre un forat de 5 punts respecte la zona de descens. Res està fet ni pels uns ni pels altres quan queden set jornades.

Amb aquests resultats, resulta menys dramàtica l’ensopegada del Lleida Esportiu a Villarreal. Gerard Albadalejo va qualificar de “gran cagada” el partit, després de cedir els tres punts contra un rival en inferioritat numèrica. Novament, el Lleida va fallar contra un rival directe i encara ha sortit prou viu de la jornada. Dos punts el separen del quart, que ara és el Badalona. Demà està prevista una roda de premsa del president, Albert Esteve.

Dinovè empat pel Sabadell

El Sabadell, per la seva part, segueix el seu camí. Marcat pels empats, per cert. Al Collao d’Alcoi va arribar la novena igualada a la lliga dels arlequinats en 31 partits jugats. Tot el contrari d’un Peralada que s’està acostumant a guanyar. 23 punts dels últims 36 pel millor filial de la categoria a la segona volta, els tres últims a Morvedre. Els 40 que acumulen Sabadell i Peralada haurien de ser suficients per a no passar angúnies a una recta final de la lliga que es preveu apassionant.

Resultats #2bg3

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com