logo
FCF BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El Badalona no tindrà estadi fins 2017

Publicat per: Jordi Mestres Rius 17 de març de 2016


El nou Montigalà no estarà a punt fins al gener de l’any vinent, enlloc del setembre de l’actual com estava previst. El club estudia emprendre accions legals contra l’Ajuntament de la ciutat

JORDI MESTRES @jordimestres7
Montigalà no estarà a punt fins l'any vinent // FOTO: FutbolCatalunya

Montigalà no estarà a punt fins l'any vinent // FOTO: FutbolCatalunya

Avui hi ha hagut un tens cara a cara entre el president del Badalona, Miguel Ángel Sánchez i la regidora d’esports de la ciutat, Maria Gallardo. Des del club escapulat s’ha expressat el malestar per l’endarreriment que suposa una important pèrdua econòmica "perquè teníem una campanya d'abonaments i de publicitat que se'n van a terra”, segons Sánchez. “Tenim tot el futbol base desperdigat per la ciutat”, afegia el president, molt molest amb la gestió municipal. Tot plegat, ve donat per una cobertura de la graderia no tinguda en compte en un principi. Des de l’Ajuntament es culpa l’anterior govern d’aquest fet, mentre que des de l’entorn escapulat es troba un nou impediment a un vell anhel. Mentrestant, qui perd és el Badalona.

Ara mateix, de forma transitòria, el club juga els seus partits a Montigalà. És un camp adequat d’urgència a la categoria, però que acollirà quasi tres temporades al Badalona. Aquest també ha estat un dels arguments de Miguel Ángel Sánchez contra el consistori. I és que fins a set dies de la primera jornada de lliga no es van col·locar les grades supletòries necessàries per a complir amb la reglamentació de la Federació Espanyola.

El camp de l'Avinguda Navarra va haver d'enderrocar-se per a poder tenir l'estadi nou // FOTO: FutbolCatalunya

El camp de l'Avinguda Navarra va haver d'enderrocar-se per a poder tenir l'estadi nou // FOTO: FutbolCatalunya

Segons Sánchez, l’Ajuntament encara deu part del pagament de les mateixes a l’empresa constructora i per això hi ha el risc de no tenir-ne contra el Lleida Esportiu. Queden quatre dies per aquest partit. L’opinió del consistori és ben diferent. S’afirma que el Badalona va haver d’avançar la quantitat de 57.200 euros, però que a dia d’avui ja s’han retornat al club juntament amb els 100.000 de subvenció municipal.

Cal recordar que l’origen del tema ve de la cessió dels terrenys de l’Avinguda de Navarra per part del Badalona a l’Ajuntament. D’aquesta manera, mitjançant permuta, s’aconseguien els fons necessaris per finançar la construcció d’un nou estadi. El patrimoni escapulat va quedar en mans municipals i el procés es va posar en marxa. La previsió era tenir-ho enllestit per a començar la propera temporada. No serà així. Caldrà esperar fins al 2017.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies