16 des. 2018

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Edgar Hernández: “El Sabadell era la meva primera opció”

Publicat per: Jordi Mestres Rius 20 de juliol de 2018


El davanter de Gavà, presentat juntament amb Carlos Cobo, torna més madur i amb il·lusions renovades a Sabadell. Edgar no promet gols, però sí treball per a retornar el club on el va deixar: a Segona Divisió

JORDI MESTRES @jordimestres7

Edgar Hernández i Carlos Cobo, presentats a la Torre de l'Aigua // FOTO: Jordi Mestres

El projecte del Sabadell té bona pinta. La base de l’any passat s’ha reforçat amb fitxatges contrastats, com per exemple Gato, Valentín o Edgar Hernández. Aquest últim arriba amb la missió de marcar gols, la principal lacra arlequinada la temporada passada. Toni Seligrat l’ha escollit per a la davantera i Edgar, que ve de dos anys amb poca continuïtat a Reus, té fam de fer les coses bé. No promet gols ni cap estadística, però sí treball per a fer les coses bé. Als seus 31 anys, ho té tot a favor per a engreixar la xifra de 47 gols a Segona B.

“Espero moltíssim. Vull agraïr al club i el cos tècnic la confiança per tornar aquí”, afirmava un Edgar Hernández que no dubtava a dir que “el Sabadell era la meva primera opció”. El davanter de Gavà ja va vestir d’arlequinat entre el 2013 i el 2015 i ara està “molt il·lusionat, fins i tot més que quan vaig venir a la primera etapa a Segona Divisió, pon tenia un altre rol”.

Edgar, que pensa més en el col·lectiu que no pas en ell individualment, declarava que “tenim un vestidor molt unit i disposat a fer coses boniques”. Només porta una setmana entrenant amb el seu nou equip, amb el que retorna a Segona B, on ha marcat 47 dels seus 50 gols al futbol professional.

“Marcar gols és qüestió de confiança”

A Segona no li ha anat tan bé i en referència a això comentava que “marcar gols és qüestió de confiança. Me n’han donat més a Segona B que a Segona i no m’haig de reivindicar davant ningú”. Edgar vol “tornar el club on el vaig deixar” i pujar a Segona és, sense embuts, un objectiu.

Ara té 31 anys i no 26 com quan va arribar per primera vegada. “Sóc molt més madur que quan vaig marxar d’aquí”, declarava i també afegia que “no sóc un jugador individualista i no vaig a la meva. El bloc és el més important”. L’entrenador, també: “Toni Seligrat va ser qui em va trucar a mitjans de juny i jo ja tenia entre cella i cella venir aquí. El seu interès va ser el pas definitiu”.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com