19 juny 2019

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Drama o redempció a la Nova Creu Alta?

Publicat per: Jordi Mestres Rius 11 d'abril de 2019


Sabadell i Lleida Esportiu, els dos pitjors equips de la segona volta al grup 3 de Segona B, es veuen les cares en un duel fratricida. Una derrota deixaria molt tocat al perdedor

JORDI MESTRES @jordimestres7

Pancarta que va exhibir la penya 'Honor 1903' el dia del Sabadell-Cornellà // FOTO: Jordi Mestres

És realment difícil trobar una explicació lògica a la caiguda lliure de Sabadell i Lleida Esportiu. La segona volta està sent un via crucis pels blaus, que han passat del liderat a quedar despenjats de la zona de play-off. També pels arlequinats, amb una sola victòria en els últims 16 partits. Números esfereïdors i sensacions pèssimes. 10 punts de 39 pel Lleida Esportiu i 6 de 39 pel Sabadell. El drama serà real a la Nova Creu Alta.

Sobretot per a l’equip local, el pitjor de la categoria des de la marxa de l’Ontinyent. Ningú iguala els registres d’un Sabadell enfonsat i deprimit, privat de la victòria des del 20 de Gener. La dinàmica, pèssima, s’ha emportat 2 entrenadors. Seligrat, pel seu comportament a Peralada i Kiko Ramírez, incapaç de fer funcionar l’equip. Sigui per una cosa o una altra el Sabadell no rutlla a casa i a fora. Ni una Nova Creu Alta amb una mitjana de 4.000 aficionats darrerament ha fet reaccionar l’equip.

Tampoc Antonio Hidalgo, el tercer entrenador de la temporada, que va debutar amb derrota a Badalona. L’ex capità arriba en un dels moments més delicats de la història arlequinada. I és que en cas de descens a Tercera Divisió desapareixeria l’interès d’alguns inversors i la continuïtat del club es veuria seriosament amenaçada.

Esteve no accepta la dimissió d’Oliva

La situació del Lleida Esportiu és delicada, però no tan preocupant com la del Sabadell. Una temporada de somni s’ha convertit en un malson que no acaba. En uns mesos, els blaus han passat de ser líders a quedar cinquens a quatre punts del quart. Tot plegat per una dinàmica preocupant de 6 partits sense guanyar (3 derrotes al Camp d’Esports).

Albert Esteve, que va destituir a Gerard Albadalejo, no ha acceptat la dimissió d’un Joan Carles Oliva que va anunciar que si el Lleida no guanyava l’Ejea plegaria. Els gols de Juanto i Pedro han desaparegut – 1 gol marcat en els últims 6 partits – i la porteria de Pau Torres es perfora amb facilitat.

Sabadell i Lleida Esportiu difícilment poden anar a pitjor. Ambdós esperen que el partit de la Nova Creu Alta sigui el punt d’inflexió necessari pels seus objectius. Queden cinc jornades per a guanyar-se la redempció o confirmar el drama.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com