logo
Fiatc BarnaPorters FCF

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Dotze hores de joc amb la muralla pota blava intacta

Publicat per: Jordi Mestres Rius 2 d'octubre de 2018


El Prat acumula vuit partits sencers sense encaixar cap gol en l’arrencada del campionat de Tercera Divisió. L’equip pota blava és el líder destacat de la lliga gràcies a la seva solidesa defensiva

JORDI MESTRES @jordimestres7

El Prat és un autèntic mur // FOTO: Óscar Yeste

Veure per creure. El Prat és un mur inexpugnable pels rivals aquesta temporada. Sant Andreu, Horta, Europa, Martinenc, Figueres, Castelldefels, San Cristóbal i Santboià han estat incapaços de perforar la porteria que defensa Andrés. En total vuit partits, 720 minuts (sense comptar el temps de descompte i més de 12 hores sense encaixar cap gol.

Es tracta d’un fet amb pocs precedents al futbol català i el Prat vol seguir la ratxa. Ja saben que els atacs guanyen partits, però les defenses ho fan amb els campionats. L’equip de Pedro Dólera va pel bon camí.El proper diumenge el Reus B Cambrils voldrà tenir l’honor de ser el primer rival que li marca un gol al Prat. Cal remarcar que l’excel·lent xifra defensiva pota blava no ha de desmerèixer la del seu immediat perseguidor a la taula classificatòria.

I és que L’Hospitalet només ha rebut un gol en contra en vuit partits. L’honor, en aquest cas, va ser per la Fundació Esportiva Grama. Està clar que defensar bé és la clau de l’èxit a Tercera Divisió.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies