logo
BarnaPorters Fiatc FCF

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Del calçot a la videoconferència del futbolcat

Publicat per: Manuel Segura Martinez 23 d'abril de 2020


Dos mesos després, la junta directiva de la Federació Catalana s'ha tornat a reunir després d'estrenar l'any amb una calçotada tant saborosa com espectacular ha estat la d'aquest Abril amb decisions que queden per a Maig

@ManuelSeguraM
Soteras, FCF

Al president Soteras se li acumula la feina/FOTO: FCF

'Buscar decisions el menys traumàtiques possibles'. Aquest seria el resum de l''entretinguda' –és el que té intentar reunir 40 persones entorn del google meet- junta directiva que aquest dijous ha dut a terme la Federació Catalana de futbol. L'executiva va dissenyar el dibuix dimarts passat 21 i aquest dijous, després de més de tres hores de corts de xarxa, errors i saturació, el que va quedar clar és que cal reflexionar més, buscar les 2 preguntes adequades per als clubs i que aquests es mostrin en CONSULTA no-vinculant, que no referèndum, en pròximes dates.

Ascensos/descensos, temporada nul·la (ascensos complementaris segons pla de competicions) o, com desitja Luis Rubiales (excepte l'enèsim gir d'intencions) només premis d'ascensos.

Uns quaranta directius han tingut aquest dijous l'oportunitat (els que han pogut, clar) d'expressar-se sota la presidència de Joan Soteras. Han parlat pocs, molt pocs, encara que moltes vegades val més no dir el que es pensa i esperar que arribin altres temps. Algun va mostrar el seu malestar per haver d'assabentar-se pels mitjans de l'ERTO o de les intencions presidencials, ja que des d'un llunyà 19 de febrer ('La junta del calçot')- no coincidia tot el grup, un altre va preguntar per què no s'havia produït algun contacte més i algun altre es va centrar en les ajudes als clubs. Una junta 'extraordinària' en la qual Soteras va voler transmetre serenitat i més serenitat perquè hi ha temps per a tot.

Junta, FCF, calçot, Tarragona

Febrer: junta General de la Federació a Tarragona/FOTO: FCF

Ara toca informe jurídic

De cara a la doble pregunta que se li vol plantejar als clubs i amb la finalitat d'assumir aquestes decisions en la pròxima reunió de la junta, se li encarrega a l'assessor jurídic, José Domingo Valls –present aquest dijous i (curiosament) absent dimarts passat a l'executiva-, al secretari general, Oriol Camacho, i al director dels òrgans jurisdiccionals de justícia esportiva de la FCF, Javier Latorre, un INFORME jurídic que prevegi les possibles conseqüències de les dues possibles decisions. Les impugnacions és un assumpte molt seriós que es vol tenir totalment cobert.

Calle farà números

D'altra banda, l'administrador general, José Miguel Calle, deurà “continuar amb l’estudi i confecció del programa econòmic de congelació i reducció temporal de les quotes federatives a clubs i federats de cara a la pròxima temporada 2020-2021, així com d’ajut a la tresoreria dels clubs”

Gerard Figueres actua

Per a completar la jornada, el secretari general de l'Esport i de l'Activitat Física, Gerard Figueres, ha presidit aquest matí la 2a reunió de la Taula Sectorial de l’Activitat Física i l’Esport de Catalunya, amb 70 representants del sector esportiu i el Consell Català de l'Esport amb la Unió de Consells Esportius de Catalunya, i han donat per finalitzades totes els competicions de la temporada 2019-2020 i la dels Jocs Esportius  Escolars de Catalunya

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies