12 des. 2018

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

David Gallego: "Vull ser campió i jugar bé al futbol"

Publicat per: redaccio 26 de març de 2018


El tècnic del RCD Espanyol B, David Gallego, està orgullós del seu equip. Sofrir la primera de la temporada en la jornada 31ª és alguna cosa a l'abast d'uns triats i els blanc-i-blaus saben que el seu objectiu és l'ascens i la formació

L'entrenador del juvenil blan-i-blau, David Gallego /FOTO: RCDE

31 jornades invictes. Aquesta és la marca que el filial del RCD Espanyol mantindrà com a rècord destacat aquesta temporada 2017-2018. Dada inoblidable i un repte per qui desitgi superar una gesta assolida a força d'il·lusió, treball i sacrifici. Caure en el Nou Sardenya per la mínima enfront d'un Europa que mira al play off d'ascens no és un pas enrere sinó tot el contrari, una bona situació per tenir-la molt en compte de cara al futur de David Gallego i dels seus xavals.

"Això és normal . Què li puc dir als meus nois?! Com para no estar contents!!, va afirmar al nostre company Toni García Bernardo aquest passat diumenge minuts després de conèixer el sabor de la derrota. "Que la gent valori. És un dia més, no canvia gens, el resultat és circumstancial", va afegir l'entrenador perico qui "vull ser campió i jugar bé al futbol. Això és un filial i això és formació i ara toca pensar en el següent partit".

Ara queda el repte de tancar aquest curs invicte en la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Prat, Reus Cambrils, Santboià o Pobla de Mafumet són els quatre visitants que poden portar-se els tres punts de l'estadi blanc-i-blau. Ara com ara, només Terrassa i Horta s'han 'atrevit' a sumar un empat. I després arribarà la promoció d'ascens: "A mi no em fa por ningú perquè tinc una plantilla espectacular", va concloure Gallego.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com