logo
Fiatc BarnaPorters Campus GoalKeepers

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

"Davant l'Algeciras cal jugar amb 12"

Publicat per: redaccio 31 de maig de 2019


No és una frase feta. L'Hospi sap que es juga moltíssim aquest diumenge (19 h.) davant l'Algeciras amb un 1-0 en contra. Com a mínim, ho recorda el seu president Santi Ballesté

L'Hospitalet

L'Hospi va caure per 1-0 al Mirador/FOTO: Òscar Milla

El gol que va encaixar l'Hospi al Nou Mirador d'Algeciras en el minut 87 és el primer inconvenient que hauran de superar els riberencs aquest diumenge (19 hores). Davant d'una afició que mai ha estat valorada donat el seu ínfim nombre de socis, la clau depèn de superar aquest marcador en contra i després ja hi haurà temps per a les dues restants eliminatòries, però primer cal superar als andalusos.

"Estic convençut que l'afició vindrà al camp. Hem posat nou carpes perquè tinguin de tot i donin suport a l'equip després de la 'pallissa' de l'anada", afirma el president de l'entitat Santi Ballesté, un més d'una expedició que va trigar la barbaritat de 13 hores d'autocar en el retorn del xoc d'anada. "Sabem que cal marcar dos gols i que el primer sempre va davant del segon, però, especialment, no cal encaixar. Estic dient una cosa que els jugadors tenen molt en compte i millor que ningú".

Ballesté recorda amb especial interès "el suport dels 5.000 seguidors que va tenir l'Algeciras en el seu camp. Aquí seran molts menys, per descomptat, encara que els nostres jugadors es van motivar moltíssim. Tant de bo que ara a la volta comptem amb els nostres i segur que passarem".

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies