logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Chicho ja mana en el Peralada; el Figueres no té pressa

Publicat per: redaccio 4 de gener de 2018


L'arribada de Narcís Chicho Pèlach al Peralada és l'últim moviment de les banquetes catalanes en la 2a B; aquesta sortida del tècnic gironí de Figueres deixa a Damià Abella com a entrenador interí en la Unió

Chicho ja és el nou tècnic del Peralada/ FOTO: CF PERALADA

L'adéu del tècnic Arnau Sala al Nei Mongol xinès ha precipitat els esdeveniments en el Peralada. Una vegada es va disputar l'última jornada de l'any a Formentera, els xampanyers van anunciar la contractació de Juan Carlos Moreno com a substitut de Sala encara que problemes personals van deixar a última hora al barceloní fora del conjunt alt-empordanès.

Després de diversos dies d'incertesa, el substitut estava molt a prop, concretament a Figueres. Allà, Narcís Chicho Pèlach complia la seva segona temporada en la Unió encara que les negociacions entre tots dos clubs han acabat amb la seva arribada al filial gironí. Aquest acord comporta també que el Girona disputarà un partit amistós com a compensació amb motiu del centenari de la UEF.

Amb la urgent necessitat de sortir de la zona de descens directe en el Grup III de la Segona B, Chicho assumeix tot un repte. D'altra banda, la UE Figueres, que també haurà de lluitar per optar a millors posicions en la Tercera Divisió, queda sota la responsabilitat del seu actual segon Damià Abella mentre la directiva local decideix el nou responsable tècnic.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies