14 des. 2018

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Caríssim triomf del Gimnàstic Manresa a Eivissa

Publicat per: redaccio 5 de novembre de 2017


Segona victòria a domicili del Gimnàstic Manresa i caríssim triomf ja que el jugador català Erik Márquez es va haver de retirar per lesió. El primer diagnòstic va ser molt pessimista encara que caldrà esperar algunes hores

EDUARDO BERZOSA

Una victòria amb dedicatoria/ FOTO: EDUARDO Berzosa

Partit per al record el que van disputar aquest dissabte passat la Peña Deportiva i el Gimnàstic Manresa al Municipal de Santa Eulàlia Des Rius i que va acabar amb el segon triomf de la temporada per part visitant gràcies a un gol de Marco Escamilla, i assistència de Priego, en el minut 49.

No obstant això, ni aquest triomf, ni la pedregada que va obligar a la suspensió del xoc durant mitja hora passaran a la història ja que una greu lesió d'Erik Márquez va acaparar totes les atencions.

Corria el minut 35 quan es va produir aquest contratemps que va acabar amb el futbolista del Gimnàstic fora del terreny de joc per ser atès d'un trencament de astràgal. Gravíssim KO per a l'equip de Ferran Costa que van poder agafar l'avió de tornada a Barcelona per segons. Partit èpic a Eivissa per part d'un Gimnàstic Manresa que s'escapa de manera oportuna de la zona baixa de la classificació.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com