logo
BarnaPorters Fiatc FCF

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

"Cal ser valents, mai covards"!

Publicat per: Manuel Segura Martinez 6 de maig de 2020


Aquest va ser el missatge que es va deixar escoltar en la reunió telemàtica de delegats amb el president de la Federació Catalana, Joan Soteras. Res de referèndum, res de Consulta sinó assumir decisions pròpies

@ManuelSeguraM
Delegats, FCF

Reunió de delegats a la Federació/FOTO: FCF

Amb l'única absència del delegat del Bagès-Berguedà-Cerdanya, Esteve Olivella, els 13 restants responsables territorials de la Federació Catalana de futbol van deixar clar al seu president, Joan Soteras, al secretari general, Oriol Camacho, i a l'administrador general, José M. Calle, que el final de temporada ha de ser "el menys traumàtic possible". És a dir, "temporada nul·la, sense ascensos ni descensos, però amb cobertura de vacants" perquè els play off de segona B i tercera afectaran futures composicions de grup.

Al llarg de dues hores i mitja, els responsables del futbol català van explicar davant de tots els seus companys les inquietuds dels clubs en les seves demarcacions i, encara que aquestes reunions només tenen caràcter consultiu, sempre van bé per a prémer el punt de vista dels protagonistes. "Cal ser valents, mai covards" es va deixar escoltar en la conferència per a recordar que qui ha d'assumir la posició final és la junta directiva i no ha d'arribar a través de cap referèndum ni Consulta. Així que ja ho saben: la junta directiva de la FCF assumirà aquesta decisió a final de mes i, si és possible, físicament a la sala de juntes.

Pendents de tenir dates per a la finalització del ERTO i de l'obertura de les Delegacions, Soteras ampliarà els grups necessaris per a la pròxima temporada amb la finalitat de satisfer el desig d'aquests clubs als qui se'ls vol premiar (en el futbol formatiu) la seva condició de primer classificat (campió) i, per descomptat, no 'castigar' amb cap descens.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies