Twitter Facebook 20 jul. 2019

logo
Fiatc BarnaPorters Campus GoalKeepers

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Bestial: atenció amb el que li va dir el president del Vilafranca al àrbitre Calderiña!

Publicat per: redaccio 6 de novembre de 2015


El que va escriure el col·legiat de l'Europa-Vilafranca a l'apartat de ‘Públic’ és esgarrifós. Els insults que assegura haver escoltat del president visitant, Joan Soler Ferré, li han costat al dirigent dos mesos de sanció. Bestials!

Calderiña va visular el partit Europa-Vilafranca/ FOTO: ÀNGEL GARRETA/CE EUROPA

Calderiña va visular el partit Europa-Vilafranca/ FOTO: ÀNGEL GARRETA/CE EUROPA

La polèmica s'ha portat amb una prudència total i això que la gravetat és màxima. És clar que la ‘amistat’ entre el Vilafranca i el col·legiat Carlos Calderiña Pavón ve de temps anteriors. De fet, el president visitant admet en Mundo Deportivo que ja coneixia a l'àrbitre del partit que els havia dirigit a Gavà.

És més, admet haver insultat a Calderiña, però mai en els termes escrits en l'acta al que ha tingut accés Futbolcatalunya. Tal com poden llegir en el text arbitral, la seqüència és gravíssima. Si tot això és vàlid i s'admeten dos mesos de sanció -això significa que no pot representar al club-, seria interessant conèixer els barems dels comitès de competició.

El Vilafranca, que no ha emès ni una nota oficial ni un twitt en el qual informessin els seus socis d'aquest desagradable incident, ha de conformar-se amb les escarides paraules declarades aquest dijous a Mundo Deportivo. Segons aquesta informació, el club enviarà el seu punt de vista a la Federació Catalana encara que la sanció és una realitat.

Mundo Deportivo

Mundo Deportivo

TEXT ÍNTEGRAL DE L'ACTA ARBITRAL DE L'EUROPA-VILAFRANCA

"Durante el partido en la primera parte, un espectador del F.C. Vilafranca (el cuál daba conversaba con jugadores del equipo visitante) empezó a increpar al ASS2 en lo siguientes términos: "Fills de la gran puta, he aparcat el cotxe aquí davant i us esperaré per apallisar-vos", "No surtireu vius del camp, que ja us veu escapar del día del Gavà", "Línier ets un fill de puta, segur que no tens pares", en repetidas ocasiones. Dada la actitud violenta de tal persona, en la media parte se indica al delegado de campo que avise a la fuerza pública para que se identifique a este señor. Durante la segunda parte, este mismo señor se dirigió a mi en los siguientes términos: "Et mataré quan surtis d'aquí, et trobarà la teva mare al contàiner", "Et juro que quan surtis et mataré, i em dóna igual que truquis als Mossos, sé d'on ets i t'aniré a buscar". Al finalizar el partido, el agente de los Mossos d'Esquadra con nº17015 y sus compañeros, identificaron a tal señor. Esta persona se llama Joan Soler Ferré, el cual es el presidente del F.C. Vilafranca.(la identificación coincide con la identidad oficial del presidente del F.C. Vilafranca y ésto es corroborado por los agentes). Este señor, en el partido correspondiente a la categoría de Tercera División G.5 jornada 4 con fecha 13/09/2015, GAVA - VILAFRANCA, y el cual arbitramos, fue una de las personas descritas en el apartado Público el cuál se abalanzó hacia nosotros con una actitud violenta”.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies