logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Benavent i Les no començaran el curs

Publicat per: redaccio 15 de setembre de 2020


Dos clubs de Lleida se sumen a no iniciar la temporada 2020-2021: Benavent i Les no creuen que es donin les condicions necessàries per a jugar al futbol i prefereixen protegir-se enfront del coronavirus

Benavent, Tercera Catalana

El Benavent no sortirà aquesta temporada // FOTO: Benavent

Qui sap si seran dues excepcions o seran dos dels primers equips (que se sàpiga) que no saltaran al camp aquesta temporada 2020-2021 per culpa de la COVID-19. Benavent (3a Catalana) i Les (Quarta Catalana) s'han baixat de l'actualitat i queden a l'espera de les futures decisions per part de la Federació Catalana de Futbol.

"És una decisió molt seriosa, gens radical, de tota la junta. La salut va per davant de tot, és molt complicat tirar endavant aquesta temporada tan convulsa", comentava el president Ivan Florensa a Catalunya Ràdio.

En la mateixa línia es va manifestar el secretari del Les, Martí Rovira: "Aquí vivim molt del turisme i ningú sap el que podria representar algun positiu per a la comarca. Seria molt egoista jugar Sí o Sí"

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies