Twitter Facebook 20 jul. 2019

logo
Fiatc BarnaPorters Campus GoalKeepers

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Bayona: “Qui ha de guanyar les eleccions és el Palamós”

Publicat per: redaccio 4 de novembre de 2015


Poques vegades s'escolta a algú tan clar com al capità del Palamós, Joan Bayona. Ell té clar qui hauria de guanyar el proper 22 de novembre

Joan Bayona, capità del Palamós/ FOTO: @RadioPalamos

Joan Bayona, capità del Palamós/ FOTO: @RadioPalamos

Fa quinze temporades que juga al degà del futbol català, dividides en dues fases, ja que també va passar pel Palafrugell, el Guíxols i el Sant Marcial, però des del 2004 és qui es col·loca sota la porteria del Palamós. Tipus extraordinari on els hagin, Joan Bayona resumeix als companys de Ràdio Palamós, en 28 segons, el punt de vista d'una plantilla que viurà, com tota la família palamosina, les eleccions a la presidència.

“M'agradaria que tothom mirés pel bé del Palamós i, si és així, ‘collonut’. L'única cosa que desitjod’aquestes eleccions és que surti alguna cosa bona per al club, és el que desitgem tots. Hi ha eleccions, s'ha de votar i que tot estigui en pau. Qui ha de guanyar és el club, és l'única cosa important”, va declarar Bayona.

El proper 22 de novembre, data en la qual visitarà al Palamós el Prat, es duran a terme les eleccions entre les dues candidatures formades per Joan Pau Pérez i Toni Heras.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies