logo
Fiatc BarnaPorters Campus GoalKeepers

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Santi Ballesté: "Destituir a Xavi Molist no és la solució"

Publicat per: redaccio 6 de novembre de 2018


El president del CE L'Hospitalet, Santi Ballesté, és rotund entorn de la continuïtat del tècnic, Xavi Molist. "Per mi, clar que seguirà fins al final", ha comentat

Santi Ballesté, Xavi Molist i Jonathan Risueño durant l'acte de renovació // FOTO: JORDI MESTRES

Estar fora de la zona de promoció d'ascens no provocarà que el president del CE L'Hospitalet, Santi Ballesté, destitueixi el tècnic Xavi Molist. La petició pública d'alguns afeccionats diumenge passat davant l'Horta no és una raó que vagi a traduir-se en canvis per a la banqueta riberenca.

"Per mi, clar que seguirà fins al final el tècnic. No he pensat a cap moment en una altra cosa i, encara que pugui tenir pressions, destituir a Xavi Molist no és la solució", ha comentat a Futbolcatalunya el màxim responsable de l'entitat. La resta de comentaris de Ballesté van girar sobre una posició inalterable, ja que els dos partits de menys que hi compta l'Hospi són sis punts a considerar i la posició podria variar substancialment.

Santi Ballesté no creu que "s'hagi de canviar res. Si sabés la solució, la diria però crec que mereixem una mica més". El president del club hospitalenc segueix lleial a la filosofia de Molist igual que a la direcció esportiva de Mágico Díaz i Jonathan Risueño.

Europa, Martinenc i Figueres poden ser claus abans d'enfrontar-se en La Feixa Llarga al Prat.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies