logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Balaguer, un líder de Primera Catalana... sense tribuna

Publicat per: redaccio 26 de setembre de 2016


El CF Balaguer ha tornat a ser notícia aquest dilluns i no pel seu lideratge al grup 2 de Primera Catalana.  Al seu Municipal no es pot fer servir la tribuna, que ha estat clausurada per l’Ajuntament per raons de seguretat

Una imatge del Municipal de Balaguer. Al fons, la tribuna clausurada // FOTO: cfbalaguer.cat

Una imatge del Municipal de Balaguer. Al fons, la tribuna clausurada // FOTO: cfbalaguer.cat

Segons una informació difosa aquest dilluns per Balaguer TV, l’Ajuntament de la capital de La Noguera s’ha vist obligat a clausurar la grada de tribuna del Camp Municipal d’Esports a causa d’un informe intern que aconsella la substitució de la coberta, on s’havia fet servir amiant a la construcció i té algunes esquerdes. El Departament de Salut de la Generalitat hauria instat al consistori a prohibir l’accés a aquesta zona del camp arran d’una denúncia anònima.

“Els tècnics de l’Ajuntament van fer l’informe de l’estat de la coberta i van arribar a la conclusió que per precaució calia tancar-la i procedir a substituir-la”, va comentar a Balaguer TV l’alcalde de la ciutat, Jordi Ignasi Vidal. Malgrat el desig de l’Ajuntament de canviar la coberta, el problema més greu és l’amiant: “És un material perillós de gestió i necessita uns terminis a l’hora de treballar. Calen uns permisos especials per part del Departament de Treball, ja que són més de 150 metres quadrats de superfície”.

En l’àmbit esportiu, el fet de clausurar la tribuna del Municipal no afectarà els entrenaments del CF Balaguer, actual líder del grup 2 de Primera Catalana, però sí als partits que han de jugar tant el primer equip com el futbol base del club, en tant que els seguidors no podran ocupar aquestes localitats. “Ens afavoreix el fet que el Balaguer va jugar aquest diumenge passat a casa i ara aquesta setmana juga fora, però en cas que les obres s’allarguin, haurem de parlar amb el club i amb la Federació Catalana a veure com ho podem solucionar”, va assenyalar Vidal.

El pròxim partit al Municipal balaguerí de l’equip de Jordi Cortés serà el derbi contra l’At. Alpicat, previst per diumenge 9 d’octubre. Caldrà veure si les obres de substitució de la coberta han avançat de manera suficient per a permetre l’entrada de públic a la tribuna en un encontre en què d’altra banda, s’espera una bona entrada per la proximitat –poc més de 30 quilòmetres- entre les dues localitats. Una incidència que no deixa de ser un avís per aquells municipis on els seus camps de futbol comptin amb cobertes que continguin amiant, un material prohibit des del 2002 a la construcció per ser considerat producte cancerigen.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies