logo
Fiatc BarnaPorters Campus GoalKeepers

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Aquests dos sí que són dos ‘bichos’

Publicat per: Manuel Segura Martinez 7 de març de 2016


Boris Garrós i Fernando Velillas, Velillas i Garrós, dos autèntics ‘bichos’ per bé del Gavà i de la Montanyesa, respectivament, i per al futbol català. Aquest diumenge van marcar gols de fantasia

Fernando Velillas, un crack a Nou Barris / FOTO: EDUARDO BERZOSA

Fernando Velillas, un crack a Nou Barris / FOTO: EDUARDO BERZOSA

Si encara no han pogut, els aconsellem que dediquin deu minuts i assaboreixin els gols d'aquesta 29a Jornada a Tercera Divisió. Segueixen manant els ‘reis’, és a dir, l'etern Santi Triguero (17), Marc Mas (16) i Kevin Gissi, al costat de Manolo Martínez (13), però ja estan molt a prop, Alex Poves (13), Kuku (12) i David Toro (11), i, a més, Fernando Velillas i Boris Garrós.

Triar el millor gol d'aquesta jornada 29a és difícil, especialment quan hi ha molts a aquesta nominació entre els 27 marcats (20 locals i 7 visitants), però val la pena detenir-se en l'execució dels dos grans golassos: el que Boris Garrós (Gavà) col·loca al Santfeliuenc -una vaselina perfecta- i el que inaugura el marcador en Nou Barris amb cop de dreta estratosfèric de Fernando Velillas (Montanyesa). El blaugrana ja acumula 9 dianes mentre que el groc-i-negre ha arribat als 10.

BORIS, ‘REGAL’ DE GENER

Curiós el cas de Boris Garrós, jugador blaugrana des d'aquest passat mes de gener al mercat d'hivern. Va haver de sortir de l'Hospitalet on la fortuna no va estar al seu costat encara que tampoc van saber donar-li la confiança necessària per poder demostrar aquest olfacte exclusiu que demostra des que juga al futbol.

Aquest diumenge va fer dos gols Boris Barrós

Aquest diumenge va fer dos gols Boris Barrós

Des de la seva arribada al conjunt de Juanma Pons i la seva estrena el 31 de gener ha estat present en els 7 partits de competició i ha marcat en quatre ocasions. Li va ficar 2 al Vilafranca (jornada 23a), Masnou (26a) i Santfeliuenc (29a) i 3 al Júpiter (28a). Espectacular.

VELILLAS 'MARAVILLA'

El de Fernando Velillas és un altre cas a estudiar. Únic jugador amateur capaç de figurar en la vida de la Copa Regions UEFA amb 5 gols en un únic partit (25-9-2014) compleix la seva segona temporada a la Montanyesa. Ni és el primer ni serà el seu últim golàs. Recorden l'assolit un passat 23-9-2013? (VEURE VIDEO) Tant de bo a molts futbolistes se'ls contagiés la força i el sacrifici d'aquest ‘juvenil’ de 29 anys.

El cop amb la cama dreta que va obrir aquest diumenge el marcador en Nou Barris va ser espectacular. Va acabar com la graderia volia, en un gol de mocador. És el dècim en el seu compte personal aconseguit en els 26 partits de competició que acumula (només s'ha perdut tres). Titular en 25, el caràcter definitiu d'aquestes dianes col·loquen a la Monta, igual que Boris amb el Gavà, en zona de promoció d'ascens.

Velillas ha anotat 1 gol a Manlleu (jornada 11a), Figueres (19a J.), Gavà (20a J.), Masnou (penal, 21a J.), Júpiter (23a. J), i Peralada (29a J.) i 2 a Palamós (3a J.), i Prat (27a J.).

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies