logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Aquest dijous arrenca l'Olot de Calderé

Publicat per: redaccio 13 de juliol de 2016


Amb renovades il·lusions i amb l'objectiu de tornar a la categoria de bronze arrenca la UE Olot aquest dijous. A la Garrotxa arriba un tècnic diferent, Ramon María Calderé

José Martínez, jugador de l'Olot/ FOTO: UEO

José Martínez, jugador de l'Olot/ FOTO: UEO

Dijous important per a la UE Olot, ja que arrenca la temporada 2016-2017, un curs difícil després de tres anys a la segona divisió B, cal tornar a intentar un ascens pel qual també pugnaran rivals més poderosos a nivell esportiu i econòmic. No obstant això, els de La Garrotxa arriben il·lusionats de la mà de Ramon Maria Calderé, després del seu pas per la secretaria tècnica de la UE Sant Andreu, i això és garantia d'esforç.

La plantilla ha sofert la lògica transformació de descens de categoria encara que segueixen habituals com Uri Santos, Abel, José Martínez o Albert Blázquez, entre uns altres, als quals s'uniran el golejador de la Tercera 2015-6, Marc Mas (21), procedent del Peralada, el veneçolà Sergio Álvarez, el polivalent defensa Lluís Micaló, el gironí que arriba des de Formentera, l'hàbil i desafiador extrem gambià Bembo Batchilly o un vell conegut com és Roger Vidal qui està cridat a ser el motor del conjunt local.

Clar que també cal destacar la voluntat d'incorporar xavals de la comarca com Eric Vilanova (Figueres), l'extrem Sergi Amargant (Bosc de Tosca) o els cedits Lluc Banús (Peralada) i Kike Sánchez (Peralada). El treball del director esportiu Sergi Raset i Ramon Calderé seran claus per al present i futur de la UE Olot.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies