logo
BarnaPorters Fiatc FCF

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Apel·lació se suma a 'la festa' del caos a la RFEF

Publicat per: redaccio 22 de maig de 2020


Amb menys d'un mes per a la disputa del play off d'ascens, la RFEF (comitè d'Apel·lació) se suma al caos i decideix acceptar el recurs de La Pobla per alineació indeguda de Josu. Els de Mikel Azparren quedarien quarts i s'enfrontarien a l'Hospi

Josu, Sant Andreu

Cinc mesos després ressuscita Apel·lació amb Josu / FOTO: Marc Santaeugènia

Segueix la 'festa' a la Federació Espanyola i aquest divendres es tanca amb l'anunci per part del Comitè d'Apel·lació de la RFEF d'estimar el recurs interposat per la Pobla de Mafumet en partit corresponent a la desena jornada (27 d'Octubre) de Lliga. Aquest partit que va decidir Elhadji Baldeh en el minut 92 (1-0) va ser recorregut per l'entitat tarragonina per alineació indeguda de Josu Rodríguez i ara pot decidir que els quadribarrats caiguin a la quarta plaça i juguin contra l'Hospi en el primer partit del play off per l'ascens a 2a B el pròxim 18 de Juliol, si s'arriba a disputar.

La Pobla, que va presentar el recurs a finals d'Octubre, va obtenir la negativa com a resposta per part del Comitè de Competició (27 de novembre), ja que van entendre que aquesta sanció va quedar oblidada una setmana abans amb el xoc que tocava als andreuencs amb el desaparegut Reus Deportiu. Els tarragonins van persistir davant Apel·lació i, ara, cinc mesos després, considera el contrari, li treu els tres punts, a més d'imposar una multa de 1.001 euros als del Narcís Sala.

La notícia ha caigut com una bomba en el Sant Andreu i el president Manuel Camino i la seva junta anuncien la seva presència davant el Tribunal Administratiu de l'Esport.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies