logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Ángel Villar supera l'Assemblea del futbol i guanya temps

Publicat per: redaccio 22 de març de 2016


Res nou en les eleccions a la presidència de la Federació Espanyola. Els assembleistes van aprovar tot el que el ‘cap’ del futbol espanyol, Ángel Villar, va demanar encara que pugui valer per a poc

Assemblea extraòrdinaria de la Federación Española de Futbol / FOTO: RFEF

Assemblea extraòrdinaria de la Federación Española de Futbol / FOTO: RFEF

No hi hauran eleccions a la presidència de la Federació Espanyola, ara per ara. És més, tot apunta al fet que serà després de la Eurocopa-2016 quan s'engegui el calendari electoral i es decideixi si Ángel Villar pot perllongar el seu etern mandat al capdavant de la RFEF.

Aquest dimarts va rebre l'aplaudiment i el vistiplau de l'Assemblea per part de la majoria d'assistents, ja que també va acudir el president de LaLiga, Javier Tebas. Dur i agre encreuament de declaracions de un i altre i ‘rajada’ de Villar, com ja és habitual, al president del Consell Superior d'Esports, Miguel Cardenal. Caldrà esperar la seva futura reacció.

Formalment es va aprovar el reglament electoral i els Estatuts que reduiran de 180 a 140 la xifra de assembleistes, amb retallada en el nombre de clubs. La primera votació va finalitzar amb 125 vots a favor, 24 en contra i dues abstencions i la segona amb 126 vots favorables, 26 en contra i una abstenció.

Entre els assistents, nou representants del futbol català amb el seu president, Andreu Subies, al capdavant. Barça, Espanyol, L’Hospitalet, Damm i Sant Andreu, amb representació de Joan Gaspart, ho van fer pels clubs mentre que Álex Talavera (Cornellà) i Óscar Álvarez (Llagostera), ho van fer per la part de jugadors. David Medie va representar als àrbitres catalans. Aquesta serà la seva última presència en una Assemblea de la RFEF, ja que hauran de renovar-se els càrrecs per a aquest estiu.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies