16 des. 2018

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Andreu Subies deixa la presidència de la Federació Catalana

Publicat per: redaccio 31 de juliol de 2018


Set anys després, Andreu Subies deixa la presidència de la FCF per anar-se com a vicepresident a la junta de Luis Rubiales. Joan Soteras inicia el procés d'elecció

Andreu Subies ja ès expresident de la FCF FCF/ FOTO: ÀLEX GALLARDO

En l'última junta directiva de la temporada va saltar una esperada notícia a la Federació Catalana de futbol: Andreu Subies deixa enrere un mandat de set anys i obre la presidència de la FCF a un nou procés electoral. El reglament marca Assemblea a primers de setembre i urnes per a primers d'Octubre.

Subies, que ha estat i és un dels grans suports de Luis Rubiales per ser president de l'Española, acabava mandat en la Federació en el 2020 –va ser reelegit el passat 20 de juliol del 2016- i, encara que podria haver cedit el seu lloc al vicepresident primer, Joan Soteras, la junta ha decidit aquest dimarts que hi hagin eleccions.

L'expresident del CE Sabadell queda com a màxim responsable de la Catalana des d'avui mateix i dimitirà quan doni inici el procés electoral.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com